Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Pořiďte si stylové přívěsky na klíče od auta

10.3.2020

I taková drobnost, jakou se může na první pohled přívěsek na klíče od auta zdát, o vás může hodně ostatním napovědět. Vyměňte i vy vaše staré přívěsky na klíče od auta za nové!

Určitě i vy jste se setkali s někým, kdo na vás působil upraveným dojmem, ale poté vytáhl z kapsy klíč od auta s ušmudlaným přívěskem či klíčenkou. Co jste si v tu chvíli pomysleli? Na každém detailu záleží, zvláště ve chvílích, kdy na někoho chcete udělat dojem, nebo pokud patříte mezi perfekcionalisty. 

Přívěsky na klíče od auta jako praktický doplněk

Zdlouhavé hledání zapadlých autoklíčů po kapsách, kabelkách či v interiéru vozu se pro vás stane minulostí, pokud si pořídíte přívěsek na klíče od auta. Díky němu vám klíč tak snadno někde nezapadne a nahmatáte ho i poslepu. A pokud by vám náhodou vypadl někde venku, cinkavý zvuk většiny přívěsků vás upozorní. Mezi další výhody patří ta, že si svůj klíč mezi ostatními ihned poznáte. To se hodí zejména v případě, že v domácnosti vlastníte více vozů stejné značky, nebo máte stejné obaly na klíče.

Přívěsky na klíče od auta pro každého řidiče

Vyberte si ten pravý přívěsek na klíče od auta, který vám bude dělat radost. Vaše klíče si to zaslouží! Na trhu najdete širokou nabídku přívěsků od auta, zvolit si můžete zejména podle:

  • materiálu
  • barvy
  • stylu
  • velikosti
  • značky vozu

Kovové, koženkové nebo jiné? Záleží jen na vás, který materiál preferujete. Zejména ženy řidičky ocení i variabilitu barev, která je v nabídce. Dáváte přednost látkové klíčence? Žádný problém! Z pestré nabídky přívěsků na klíče od auta si určitě vybere i ten nejnáročnější řidič.

Přívěsky na klíče od auta podle značky vozu

Řada řidičů si zakládá na značce vozu, kterou vlastní. Drtivá většina známých výrobců automobilů nabízí řidičům přívěsky s jejich logem. Přihlaste se prostřednictvím přívěsku na klíče od auta ke značce, které dáváte přednost. A pokud vlastníte více vozů různých značek, díky přívěskům na klíče od auta hned poznáte, po kterém z nich sáhnout. Toto ocení především firmy, kde mají větší množství služebních vozů.

Přívěsky na klíče podle značky vozu

Přívěsky na klíče od auta jako originální dárek

Máte ve svém okolí nadšeného řidiče, který na svého čtyřkolového miláčka nedá dopustit? Jistě ho potěšíte novým přívěskem na klíče od auta. A pokud si nejste jistí, který by se mu nejvíce líbil, vyřešit to můžete dárkovým certifikátem.

Kategorie