Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Vyberte si pouzdro na klíče od auta

30.3.2020

Klíče jsou s námi na každém kroku, jen co opustíme práh domova. Jdou s námi na nákup, do práce, na výlet a otevírají ta místa, která chceme mít v bezpečí. Věnujte svým klíčům péči a pořiďte jim pouzdro nebo nový obal.

Sháníte obal či pouzdro na klíče od auta? Jste tu správně!

AutokliceCZ sídlí v Říčanech u Prahy a ve světě klíčů a zámků se pohybují pěkných pár let. Na to, abyste si vylepšili klíče od auta, nemusíte vůbec nikam jezdit – stačí nahlédnout do našeho e-shopu, ve kterém na vás čeká více jak šedesát světových značek vozů s bohatou nabídkou pouzder, obalů, přívěsků a dalších doplňků.

Račte vstoupit do e-shopu

Nejste si jisti výběrem? Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám poradíme a doporučíme nejvhodnější typ obalu.

Vylaďte si klíče od auta podle svého gusta

Silikonové kryty a plastové obaly chrání klíče od auta před poškozením při pádu i před každodenním opotřebováním. Díky široké škále typů a barev můžete své klíče snadno sladit se svým vozem a vyladit jejich vzhled podle svého vkusu. A pokud je pouzdro málo? Doplňte ho stylovým přívěškem s logem vašeho plechového miláčka. I takové skvělé kousky na vás čekají v e-shopu – tak neváhejte a zpříjemněte si cestování autem parádními doplňky.

U nás se máte jako v bavlnce

Své zákazníky si hýčkáme. Víme, že kompletní služby a vyřešení starostí na jednom místě je velmi důležité, proto:

  • Šetříme váš čas – o vše se rychle postaráme a v případě problémů za vámi vyrazíme do terénu.
  • Na klíče a zámky jsme profíci – hravě si poradíme s 99 % klíčů a zbývající 1 % se právě učíme.
  • Nabízíme praktické doplňkové služby – postaráme se vám o výrobu autoklíčů, zabezpečení vozu, opravu řídících jednotek, opravy tachometru i nastavení imobilizéru.

Chci řešení na míru

Výměnu obalu zvládnete doma, ale pokud se do rozebírání klíče nechcete pouštět sami, jsou tu pro vás připraveni zruční technici, kteří vám pouzdro na klíč od auta vymění během okamžiku. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Kategorie