Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Přívěšek na klíče Volkswagen

28.1.2020

Ukažte světu, že je vaším motorovým miláčkem právě Volkswagen. Své klíče díky originálnímu vzhledu vždy poznáte na první pohled a světoznámý emblém složený z „véček“ vás bude provázet na každém kroku.

Máte doma Volkswagen nebo vůz jiné značky? Přívěšek na klíče se vám bude hodit!

Ať už ve vaší garáži parkuje Volkswagen, Škoda, Ford nebo Honda, praktické přívěšky na klíče stylově odliší jednotlivá auta. Vybírat můžete z různých materiálů, designů a provedení. A pokud máte ve svém okolí milovníka VW? Máte o milou drobnost v podobě přívěšku hned postaráno.

Chci přívěšek VW 

Přívěšek na klíče s logem VW ukončí manželské hádky

Ke každému vozu jsou minimálně dva až tři klíče. A pokud máte v rodině více řidičů? Snadno budou klíče kolovat mezi řidiči až jednoho dne zjistíte, že máte jen jeden a další jsou zatoulané. Ztratil klíč syn, manželka nebo vy? U koho klíč hledat? Máme jednoduché řešení!

Díky široké nabídce přívěšků na klíče pro vozy VW si každý z členů rodiny vybere originální přívěšek pro svůj klíč. Manželka může mít logo VW na červené kůži, manžel jednoduché kovové logo a syn třeba ocení šňůru s karabinou. Tak už se vám nikdy nestane, že nebudete vědět, kdo stojí za ztrátou klíčů. Naše přívěsky na klíče oceníte také v případě, kdy vlastníte více vozů Volkswagen.

A když se klíče nenajdou?

I v tomto případě máme pro vás řešení. Neváhejte nás kontaktovat a vyrobíme vám duplikát klíče. Napište nám, jaký máte vůz a my se vám brzy ozveme. Výroba autoklíčů je naší parketou a připravíme vám na míru klasické klíče, klíče s dálkovým ovládáním i s imobilizérem.

Potřebuji vyrobit náhradní klíč

Přívěšky, autoklíče i zabezpečení vozů

AutokliceCZ se od roku 2005 věnuje zabezpečení vozů, výrobě autoklíčů, seřízení imobilizérů a jako související doplňky nabízí i zmíněné přívěšky na klíče. Vyberte si v bohatém e-shopu, nebo nás navštivte v Říčanech u Prahy. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Kategorie