Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Přívěsky na klíče s logem

1.9.2021

Jste hrdým majitelem svého auta? Dejte to vědět celému světu a ozdobte svůj klíč od auta přívěskem na klíče s logem vašeho plechového miláčka. 

Obzvláště v dnešní době, kdy je kladen obrovský důraz na vzhled.

Přívěsky na klíče s logem jsou i praktické

Ovšem pozor, přívěsky na klíče s logem nejsou jenom designovou vychytávkou, ale rovněž jsou i praktické - snadno je najdete v tašce nebo kabelce. Také pokud máte více aut, hned vám bude jasné, ke kterému z vašich vozů který klíč patří.

Chci přívěšek s logem

Obrovský výběr přívěsků na klíče s logem

Autoklicecz mají na svém e-shopu na výběr obrovské množství přívěsků na klíče s logem. Ať máte téměř jakoukoliv značku, u nás si určitě vyberete ten pravý.
Od každé značky totiž máme na výběr hned z několika různých provedeních – kožené, kovové, s logem, nápisem – záleží jenom na vás, který druh se vám líbí nejvíce.

Přívěšek na klíče s logem je i milým dárkem

Přívěsek na klíče s logem je navíc šikovným, elegantním i praktickým dárkem. Nevíte, co dát svému tátovi, dědovi nebo přítelovi k narozeninám nebo k Vánocům? Usnadnili jsme vám práci, už tápat nemusíte. Samozřejmě je možné ho darovat i něžnějšímu pohlaví, ale u nich uspějete spíše šperkem pro ně, než pro auto.

Více o nás

Proč si pořídit přívěsky na klíče u nás?

  • máme přívěsky na klíče pro více než 60 značek
  • vybírat lze v e-shopu i v kamenné prodejně v Říčanech u Prahy
  • kromě autoklíčenek vám u nás zařídíme také duplikáty klíčů či zabezpečení vozu

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat a my vám je rádi zodpovíme. Případně nás můžete navštívit přímo v našem servisu v Říčanech u Prahy.

Kategorie