Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Máme přívěšky na klíče pro značku Suzuki

26.2.2020

Přívěšky na klíče kovové i kožené, výrazné i barevně nenápadné, s kroužkem i karabinou a v neposlední řadě i oblíbené šňůry – jak vidíte, z naší bohaté nabídky si vybere opravdu každý. 

Pokud je Suzuki vaší srdcovou záležitostí, nebo vám parkuje v garáži, udělejte si radost praktickým přívěškem.

S přívěškem budete mít ve svých klíčích přehled

To máme klíče od bytu, od schránky, od práce, od zámku na kolo, od jednoho i druhého auta, rezervní klíč od rodičů, dálkové ovládání od brány… A tím určitě nekončíme, že? A teď si představte svůj věšák na klíče nebo košík na klíče a stresovou chvilku, kdy spěcháte a potřebujete rychle najít ten správný klíč k autu… Právě v tomto okamžiku oceníte přívěšky, které přehledně všechny klíče označí. Neváhejte a vyřešte pořádek ve svých klíčích už teď – stačí se prokliknout do e-shopu a vybrat si z bohaté nabídky.

Proč si pořídit přívěšek na klíče právě u nás?

  • Máme přívěšky na klíče pro více než 60 značek
  • Pro vozy Suzuki můžete vybírat z více než dvou desítek klíčenek
  • Vybírat lze v e-shopu i v kamenné prodejně v Říčanech u Prahy
  • Kromě autoklíčenek vám u nás zařídíme také duplikáty klíčů či zabezpečení vozu

Račte vstoupit do e-shopu 

Přívěšky pro Suzuki, Citroën i Škodovku

Váš plechový miláček si zaslouží přívěšek na klíče. Ať už máte doma japonskou Suzuki, francouzský Citroën nebo vůz z kteréhokoliv konce světa, přívěšek na klíče pro více než 60 značek aut a motocyklů naleznete v našem e-shopu.

Máme pro vás malý tip: V případě, že chcete někoho překvapit dárkem v podobě auta, přívěšek jistě napoví, a především se také lépe balí.

Na klíče jsme profíci

V AutokliceCZ se věnujeme klíčům a zámkům už od roku 2005. Náš tým má za sebou tuzemská i zahraniční školení po Evropě. Pobočka je vybavena CNC stroji a profesionálním vybavením na výrobu klíčů, které pravidelně obměňujeme. Díky tomu jsme schopni vytvořit 99 % klíčů a udržet si tak přední příčku nejen ve Středních Čechách. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Kategorie