Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Přívěšky na klíče – značky aut

8.7.2016

Krásný vůz si jistě zaslouží i krásné doplňky. Pořiďte si ke svým klíčům stylový doplněk v podobě přívěšku se značkou vašeho auta. Pokud máte více vozů, elegantní přívěsek se značkou auta se stane vkusným a jednoduchým poznávacím znamením, jak jednotlivé klíče od sebe odlišit. 

Přívěšek na klíče jako milý dárek

Nevíte, čím potěšit fanouška do aut? Nevyznáte se v technickém vybavení, ale chcete ho obdarovat ve stylu jeho oblíbené značky? Malou pozorností či drobným dárkem v podobě přívěsku na klíče jistě uděláte radost – máme přívěsky pro naprostou většinu značek a navíc jsou k dostání za velmi příznivou cenu.

Proč si pořídit stylový přívěsek na klíče?

  • Přívěsek je milým dárkem
  • Elegantně tak autoklíč od vozu odlišíte od ostatních klíčů
  • Přívěsky k autům všech značek mají v našem e-shopu luxusní zpracování

Přívěšek pro BMW

BMW si zaslouží vaši 100% pozornost. Krásný a silný vůz potřebuje hýčkat i v těch nejmenších detailech, připněte si tedy hrdě ke svému klíči přívěšek právě s logem BMW a upoutejte pohled okolí k této luxusní značce nejen na voze, ale i ve vaší dlani.

Logo Renault k připnutí na klíče

Kvalitní celokovové nebo v kombinaci s příjemnou kůží – to jsou přívěsky na klíče pro značku Renault, které se stanou elegantním a praktickým doplňkem pro vaše auto. Ukažte světu, že jste majiteli francouzského vozu z automobilky, která je aktuálně čtvrtou největší na světě.

přívěsky na klíče

Přívěšek na klíče Seat

Ani španělský Seat by neměl zůstat bez stylové ozdoby v podobě přívěšku na klíče. Tato malá drobnost nejen majitele potěší, ale také elegantně spojí klíč s vozem již na první pohled. Již žádné dlouhé hledání – nyní, když sáhnete po klíčích, bude vám hned jasné, že jsou to ty pravé!

Specializovaný e-shop na klíče, autoklíče i přísvěsky

Pokud hledáte, kde výše zmíněné i další přívěsky pro své vozy sehnat, máme malou nápovědu – připravili jsme pro vás přehledný e-shop, kde všechny přívěsky naleznete roztříděné podle jednotlivých značek. Ze stovek přívěsků na klíče více než pro třicet značek vozů si jistě vyberete!

Specializujeme se na klíče i autoklíče. Provádíme jejich výrobu, opravu i související nastavení imobilizéru. Pokud vás zajímá více, neváhejte nás kontaktovat!

Kategorie