Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Programování a kódování autoklíčů

1.3.2021

Máte nový vůz z druhé ruky? Tak až si vyřídíte všechny papíry na dopravce, rovnou se objednejte k nám. Ptáte se proč? Nejen na to vám odpovíme v dnešním článku o programování a kódování autoklíčů.

Nové auto znamená nové zabezpečení a překódování klíčů

Pokud nejste prvním majitelem vozu, vždy doporučujeme nové nastavení zabezpe
ovacích prvků v autě. I zde platí rčení „důvěřuj, ale prověřuj“ – nikdy nevíte, kdo další má od vašeho auta klíče a uložené kódy. Po návštěvě u nás získáte zcela nové nastavení, a tak předchozí vlastníci klíčů už nebudou mít šanci váš vůz otevřít.

Nejen pro vaše klidné spaní se postaráme o nové naprogramování vozu a překódování autoklíčů.

Chci se objednat

Proč to nechat zrovna na nás?

  • Hravě si poradíme s 99 % autoklíčů
  • Používáme moderní softwary a diagnostiku
  • Kódování klíčů děláme většinou na počkání

Máte náhradní autoklíče?

„Koupil jsem od souseda auto, měl k němu už jen jeden klíč a já myslel, že to bude stačit…“. Tak s podobnou větou se u nás setkáváme poměrně často. Vždy mějte k vozu minimálně jeden, ideálně dva náhradní klíče – ušetří vám to nemálo starostí.

Jak získat náhradní autoklíč co nejlevněji?

V tomto případě platí přísloví „Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítra...“, ke kterému máme dovětek: „…protože zítra už můžeš být bez klíčů.“. Máte-li jen jeden autoklíč, neodkládejte výrobu nového. Jedním z důvodů je také cena. Výroba kopie z autoklíče je daleko levnější, než výroba nových klíčů a celkové přeprogramování zámků.

Chci nezávazně zjistit cenu

Jsme tu pro vás

Řešíte zabezpečení vozu? Máte otázky? Neváhejte nás kontaktovat. Programování a kódování autoklíčů se věnujeme řadu let, stejně jako výrobě klíčů, nastavení autoalarmů, opravě dálkových ovládání či seřízení řídích jednotek.

Sídlíme v Říčanech a z Prahy je to k nám jen chvilka!

Kategorie