Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Řídící jednotka ve Škodě Octavia

14.7.2018

Řídící jednotka je dnes klíčovou součástí téměř všech aut. Jedná se o počítač určený pro řízení automobilových systémů. V podstatě je to takový mozek, který k získávání informací využívá senzory. Pokud jste hrdými majiteli vozu Škoda Octavia, tak i v jeho útrobách řídící jednotku najdete.

Opravy řídících jednotek Škoda Octavia

Řídící jednotka i pro Škodu Octavia

Mezi výhody vozu Škoda Octavia však nepatří jenom přítomnost řídící jednotky. Tato auta patří k těm nejoblíbenějším a na silnici jich potkáte mraky. Je totiž velmi stylová, prostorná a nabitá technologiemi střední třídy.

Na opravy řídících jednotek jsme experti

A jelikož vše se může porouchat, firma AutokliceCZ nabízí mimo jiné také opravy řídících jednotek. Protože ne vždy je nutné hned kupovat novou. V České republice najdete jen několik autoservisů, kde vám řídící jednotku opraví – my patříme mezi ně.

Octavia se chlubí i řídící jednotkou ABS

Jako další plus nabídne Octavia řídící jednotku ABS. Tento protiblokovací systém aktivní bezpečnosti vozidla zabraňuje zablokování kola při brzdění, tím umožňuje zachování stability a ovladatelnosti, protože kolo se neodlepí od silnice.

 

Více o opravách řídících jednotek

Řídící jednotky zvládneme opravit i vylepšit

Zajistíme pro vás opravy programů řídících jednotek, nové nastavení, zajištění loginu a systému imobilizéru nebo funkčnosti motoru. Jedna jednotka umí zpracovat více úkolů. Mimo otáček motoru vstřikování benzínu či zapalování do ní můžeme naprogramovat hodnotu podtlaků, regulaci ABS či závislost na teplém nebo studeném motoru. Možností je mnoho.

Chci se objednat

Když opravy řídících jednotek selžou

V případě, že opravy řídících jednotek nejsou možné, zajistíme vám novou nebo repasovanou jednotku, do které naprogramujeme originální software.

Neváhejte nás kontaktovat a společně najdeme řešení, které bude nejvíce vyhovovat jak vašemu plechovému miláčkovi, tak i vaší peněžence.

Kategorie