Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Rozlišovače na klíč

30.6.2023

Pokud máte svazek klíčů, na kterém máte klíče od domova i z práce, oceníte tuto jednoduchou, ale chytrou pomůcku. 

A v práci? Jestliže vlastníte typově stejné klíče od více místností, také vám tato vychytávka usnadní každodenní život. Ihned díky nim poznáte, který klíč je který. Navíc klíče s barevnými rozlišovači vypadají vesele a nápaditě, což ocení nejen děti. Tato šikovná věcička se vám může hodit i u klíčů od auta!

Rozlišovače na klíč od auta

Kdy vám mohou být rozlišovače na klíč od auta nápomocné? Pokud si neumíte představit, v jakých případech se mohou rozlišovače na klíč od auta hodit, přinášíme vám několik tipů:

  • pokud vlastníte více aut v rodině
  • jestliže si potřebujete rychle poznat své klíče mezi ostatními kdykoliv a kdekoliv
  • vlastníte-li autobazar, autopůjčovnu nebo autosalon
  • ve vašem firemním vozovém parku
  • a v mnoha dalších situacích…

Ať už si vyberete jako rozlišovač přívěsek s logem značky vašeho vozu, šikovnou a slušivou klíčenku, barevné nebo výrazné silikonové pouzdro, bezpečně si poznáte svůj autoklíč mezi ostatními. Vlastníte autobazar, autosalon, nebo velký vozový park ve firmě? Potom se vám budou hodit plastové visačky, na které si jednoduše napíšete potřebné údaje o daném automobilu.

Vybrat si rozlišovač 

Jaké rozlišovače na klíč od auta zvolit?

Pokud potřebujete rychle rozeznat více autoklíčů na jednom místě, máte více možností. Jaké rozlišovače na klíč od auta tedy zvolit? Záleží jen na vás, jaké řešení vám bude vyhovovat. Je jasné, že pokud se zabýváte prodejem nebo půjčováním automobilů, přijdou vám vhod visačky, na něž si můžete zaznamenat všechny potřebné údaje. Více autoklíčů ve firmě? Pak můžete zvolit také rozlišovače v podobě visaček, nebo klíčenek či barevných rozlišovačů. A v rámci jedné domácnosti? Skvěle vám poslouží klíčenky, pouzdra na klíče i přívěsky.

Osobité rozlišovače na klíč od auta

Sháníte osobité rozlišovače na klíč od auta? Vyberte si rozlišovače na klíč, které budou odrážet váš styl! Máte plechového miláčka, na jehož značku nedáte dopustit? Ukažte to celému světu pomocí přívěsku s logem! Volit můžete nejen z různých typů, ale i materiálů. Hezká a praktická klíčenka lze skvěle odlišit váš autoklíč od ostatních a ještě ho ochránit před poškozením. Chystáte se vyměnit pouzdro od klíče? Můžete si pořídit barevné či silikonové, které nikdo jen tak nepřehlédne. Osobitý rozlišovač na klíč od auta můžete pořídit i jako originální dárek pro nadšeného motoristu.

Kategorie