Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Škoda logo na klíč? Podtrhněte svůj styl!

26.6.2019

Patříte mezi milovníky značky Škoda a jste pyšní na svého čtyřkolového miláčka? Potom vám nesmí chybět Škoda logo na všem klíči od vozu. Logo na klíčích není jen ozdobou. Říká světu, kterou značku máte rádi a které důvěřujete.

Dejte to prostřednictvím tohoto detailu okolí najevo. Máte na výběr několik možností a záleží jen na vás, kterou si zvolíte.

Pořiďte si Škoda logo i na váš klíč

Vlastníte ke svému autu Škoda klíč bez loga a rádi byste to napravili? Není nic jednoduššího, než si ho obstarat! I na váš dosavadní klíč si můžete pořídit samolepku se Škoda logem. V okamžiku tak každý pozná, které značce vozů fandíte.

Koupit samolepku s logem Škoda 

Škoda logo v podobě přívěsku na klíč

Přívěsek na klíč je praktickým doplňkem, díky kterému váš autoklíč snadno a brzy najdete ve všech kapsách i kapsičkách. Navíc mezi ostatními odloženými klíči ihned poznáte, který je ten váš. Vyberte si z pestré nabídky přívěsků na klíč s logem Škoda.

Vybrat si přívěsek s logem škoda

škoda

 

Máte raději svůj klíč na klíčence? Pověste ho na tu s logem Škoda!

Klíčenka je moderním a zároveň praktickým doplňkem. Funguje jako prevence před ztrátou klíče. Kupte si na svůj klíč stylovou klíčenku s logem Škoda.

Vyměňte svůj starý obal na klíč za nový s logem Škoda

Všimli jste si, že váš dosavadní obal na klíč již jeví známky opotřebení? Neváhejte s jeho výměnou za nový se Škoda logem. Funkci obalu na klíč by se neměla podceňovat, protože primárně slouží jako jeho ochrana. Určitě se o svůj vůz pečlivě staráte. Nezapomínejte i na péči všech ostatních autodoplňků, mezi něž patří i právě nový obal na klíče!

Zajímá vás historie Škoda logo, které máte na svém vozu i klíči?

Všimli jste si někdy, že jednou z hlavních myšlenek log značky Škoda je okřídlený šíp? Ten prý předznamenává cestu kupředu a pokrok. Tento symbol, který značku provází od jejich počátků, určitě došel naplnění. V průběhu času se logo zjednodušilo a dnes vyjadřuje hodnoty značky, mezi něž patří především mladistvost a preciznost. Sympatizujete s hodnotami své značky vozu? Potom by vám nemělo chybět Škoda logo i na vašem klíči!

Škoda logo na klíč od expertů na autoklíče

Stále váháte, protože nevíte, kde si Škoda logo na svůj klíč obstarat? Vyřešíme to za vás. Objednejte si ho na našem e-shopu, nebo si pro něj přijeďte na naši pobočku v Říčanech. Vaši návštěvu můžete spojit s údržbou různých komponentů vašeho vozu, nejen autoklíčů. Na českém trhu působíme již řadu let a naši profesionální pracovníci se těší na vaši návštěvu.

AutokliceCz

Kategorie