Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Trápí vás startování auta?

20.2.2019

Startování auta může pořádně potrápit nejen v zimním období. Příčin může být celá řada. Od svého auta však očekáváte stoprocentní spolehlivost, nechcete, aby fungovalo „na heslo.“ Proto se o něj staráte, pravidelně jezdíte do servisu.

Nenapadne vs ale, že na vině může být i opotřebovaný klíč od auta. Může se to stát i vám. Každý den si říkáte, že už byste mohli svůj opotřebovaný klíč vyměnit, protože již nevypadá nejlépe a při zapalování už to také není úplně ono. Ale vždy to dopadne a odjedete, tak řešení odkládáte. Až to jednoho krásného dne, samozřejmě, když se vám to nejméně hodí, prostě nedopadne a auto nenastartujete. V tu chvíli se vám honí hlavou spousta myšlenek a jednou z nich určitě je, že jste to měli řešit včas, aby vaše startování auta fungovalo na jedničku.

Obstarejte si nový klíč, aby vaše startování auta spolehlivě fungovalo!

Nečekejte s výměnou starého autoklíče na poslední chvíli a vyřešte svůj problém se startováním auta co nejdříve! U nás si můžete vybrat z kvalitních klíčů téměř všech typů a značek. Firma AutokliceCZ vám zaručí odborný servis, a to i na počkání na pobočce v Říčanech u Prahy. Pokud to k nám máte daleko, můžete si vše v klidu a pohodlí objednat na našem e – shopu. Naši pracovníci jsou připraveni, aby vám s výběrem pomohli.

Firma AutokliceCZ

Vyřešíme i další problémy se startováním vašeho auta

Na naše šikovné pracovníky se můžete obrátit i v případě, že máte jiné problémy se startováním auta. Chyba se může často skrývat v řídící jednotce, která optimalizuje chod celého motoru. Na tuto oblast se specializujeme. Zabýváme se jak opravou řídích jednotek, tak pořízením nové či repasované řídící jednotky. S tímto autodílem souvisí i imobilizér. Jedná se o elektronické zařízení, které má primárně na starosti ochranu automobilu před cizím užitím auta.

V případě poruchy však dokáže potrápit i oprávněné uživatele. Tento prvek je spojen s řídící jednotkou a brání nastartování automobilu bez použití originálního klíče. Může se tedy stát příčinou vašeho problému se startováním auta.

Jak poznáte, že váš imobilizér nefunguje?

V případě problému s imobilizérem se vám na palubní desce rozsvítí ikona žlutého klíče. Pokud vůz nelze nastartovat z tohoto důvodu, svítí kontrolka červeně. Ale nevěšte hlavu! Jednotku vám opravíme a postaráme se i o nové propojení kabelového vedení.

V případě, že ztratíte původní klíč od svého vozu, vytvoříme vám nový a spárujeme ho s imobilizérem ve vašem automobilu. Každý problém má řešení. U nás to zvládnete rychle a se vstřícným přístupem. Zárukou je řada spokojených zákazníků, kteří se k nám opakovaně vrací.

Obraťte se na nás!

Kategorie