Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Univerzální centrální zamykání pro všechny vozy

27.8.2020

Pamatujete, když ještě auta nebyla na centrální zamykání? Všichni, až na řidiče, vystoupili z vozu, řidič zamáčkl „čudlíky“ na dveřích spolujezdců a pak teprve vystoupil a klíčem zamkl svoje dveře. 

Nebo spolujezdci museli „čudlíky“ zamáčknout a zabouchnout za sebou. A na závěr oběhnout všechny dveře a zkontrolovat, jestli jsou opravdu zamčené. Tyto zamykací rituály už jsou pěkných pár let za námi a díky univerzálnímu centrálnímu zamykání na ně můžeme s úsměvem vzpomínat.

Univerzální centrální zamykání do každého vozu

A popravdě – vzpomenete, kolikrát se takhle zabouchly klíče v autě? V každé rodině určitě koluje nějaká „klíčová“ historka. Ale už dost vzpomínání. Dnes, jak název napovídá, se budeme věnovat univerzálnímu centrálnímu zamykání, které lze naistalovat jak do starších vozů, které tento typ zamykání ještě nemají, tak do vozů nových, kde je potřeba nahradit nefunkční centrální zamykání.

Co sada centrálního zamykání obsahuje?

V nabídce máme několik typů, avšak nejčastěji poptávaný typ je centrální zamykání pro čtyři dveře se dvěma dálkovými ovladači. Co sada pro instalaci centrálního zamykání standartně obsahuje?

  • Řídící jednotka
  • Ovladače s plovoucím kódem a baterií
  • Servomotory dle požadovaného typu zamykání
  • Spojovací materiál, kabeláž
  • Návod

Funkce, které vás potěší

Své auto můžete uzamknout buď standartně klíčem a v té chvíli dojde k uzamčení i všech dalších dveří, nebo pomocí dálkového ovladače. Ovladače máme jak se dvěma tlačítky, tak se třemi tlačítky i pro majitele, kteří poptávají samostatné ovládání zámku kufru.

Samozřejmostí je optická signalizace a některé modely dálkových ovladačů umí při uzamčení vozu zavřít také elektricky řízená okna. Nejeden řidič ocení i funkci pro vyhledávání vozidla na parkovišti. Vybírat můžete i z dalších vychytávek, a to podle typu centrálního zamykání. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Chci poradit s výběrem

Kdo se pustí do instalace?

Po objednání vám dorazí kompletní sada s návodem, podle které dokáže zkušený kutil či nadšenec do aut centrální zamykání nainstalovat. Pokud si však v elektronice a vozech nejste moc jistí, nechte určitě instalaci na zkušeném mechanikovi. Nejen, že ušetříte drahocenný čas a nervy, ale budete mít jistotu, že je vše zrealizované spolehlivě a na jedničku.

Chci objednat instalaci

Firma AutokliceCZ sídlí v Říčanech u Prahy a na zámky a klíče se specializuje už pěknou řádku let. Pro více informací, instalaci či poradenství nás neváhejte kontaktovat, nebo nás rovnou navštivte.

Kategorie