Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Už máte vystřelovací klíč ke svému vw?

31.5.2019

Patříte mezi hrdé majitele automobilu značky Volkswagen? Pak se jistě o svého mazlíčka pečlivě staráte, dopřáváte mu pravidelnou údržbu a záleží vám i na kvalitních autodoplňcích a vybavení. 

Mezi užitečné doplňky, které vám zjednoduší a zpříjemní každodenní užívání automobilu, patří i správný autoklíč, na který je spoleh. Zvolte si vystřelovací klíč k vw a nebudete toho litovat.

Co je vystřelovací klíč vw

Vystřelovací klíče jsou jedním z druhů autoklíčů, které slouží nejen k zabezpečení vašeho vozu. Jedná se o komfortní doplněk výbavy automobilu, jež je součástí centrálního zamykání. Kovový klíč je schovaný v ochranném pouzdru, které brání zařízení před vnějším poškozením. K vysunutí klíče slouží tlačítko, manipulace s tímto typem autoklíčů je tedy snadná a rychlá. Pro své výhody jsou vystřelovací klíče stále vyhledávanějšími mezi majiteli nejen vw.

Vystřelovací autoklíče

Proč právě vystřelovací klíč k vw?

Jak už bylo zmíněno, mezi největší přednosti vystřelovacích autoklíčů patří ochrana klíče před vnějšími vlivy. Tento typ je skladný a vejde se do každé kapsy. 

vw klíč

 

Jedná se tedy o praktický autodoplněk, který by neměl chybět ve výbavě majitele Volkswagnu.

Vyberte si ten správný vystřelovací klíč vw

Chcete si vybrat barvu pouzdra na svůj nový vystřelovací klíč na vw? Navštivte náš e - shop nebo rovnou přijeďte k nám. Nabízíme autoklíče na míru a vybrat si můžete z různých barevných provedení, aby k vašemu vw ladily. A nebo si jednoduše vyberte klíč v barvě, která je vaší oblíbenou. Zvolte si vystřelovací klíč vw, který disponuje třemi tlačítky, planžetou a hliníkovým logem.

Přijeďte si pro svůj nový vystřelovací klíč k vw k expertům na autoklíče

Chcete si pořídit nový vystřelovací klíč ke svému zánovnímu vw či vyměnit svůj starší klíč k vozu za novější typ? Spolehněte se na servis, který má zkušenosti a je kapacitou ve svém oboru. Firma AutokliceCZ sídlí v Říčanech u Prahy a patří k jedničce ve svém oboru. Obstará vám autoklíč, který právě potřebujete včetně nakódování, propojení a všech potřebných úkonů. Svou návštěvu můžete spojit i s dalšími službami, jejichž nabídku najdete na přehledných webových stránkách, nebo se s odborníky můžete spojit telefonicky či rovnou přijet na pobočku.

Firma AutokliceCZ

Kategorie