Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Nová vložka zámku Fabia

8.4.2023

Porouchal se vám zámek a potřebujete novou vložku zámku vašeho vozu Fabia? 

Nepodceňujte varovné signály a raději s výměnou neotálejte. Můžete tak předejít mnoha nepříjemným situacím. Pokud vás zlobí zámek od auta, je často na vině právě opotřebovaná vložka. Do její výměny se můžete pustit sami, nebo svěřit opravu do rukou šikovných řemeslníků.

Výměna vložky zámku Fabia doma

Výměna vložky zámku Fabia není tak složitá, jak by se mohlo na první pohled zdát. Pokud jste zruční a máte zkušenosti, můžete se pustit do její výměny doma. Na internetu najdete spoustu návodů, ale raději se spolehněte pouze na osvědčené stránky či motoristická fóra, na kterých radí skuteční odborníci. Pokud si však nejste jisti, raději se obraťte na profíky, kteří vám ji provedou na počkání.

Koupit vložku zámku Fabia 

Kde koupit novou vložku do zámku u Fabie

Tato součástka se dá bez problémů sehnat na e-shopu, takže si ji můžete objednat z pohodlí domova. Nezapomeňte si však zkontrolovat rok výroby vašeho vozu, abyste vybrali tu správnou. Dále potom záleží i na tom, jestli potřebujete vložku zámku na pravé nebo levé dveře. Jestli s výběrem váháte, rádi vám s koupí poradíme, stačí nás kontaktovat a my vás na našem přehledném e-shopu navedeme k té správné vložce zámku Fabia. Doporučujeme koupit nové a originální autodíly, díky nimž bude zámek opět šlapat jako hodinky.

Výměna vložky zámku Fabia od profíků

Není žádnou ostudou nechat výměnu vložky zámku Fabia na profesionálech. Naopak. Naši pracovníci navíc rychle odhalí, v čem se závada zámku skrývá. Často se může stát, že neodbornou manipulací napácháte více škody než užitku a ve výsledku za to neušetříte nic. Naopak tím strávíte zbytečně moc času, který můžete využít daleko lépe. Návštěvu autoservisu můžete spojit například s výměnou pouzdra na klíče či celkovou údržbou vašeho auta. 

Objednat si termín

Kdo jsme?

Jsme experti nejen na autoklíče! Firma AutokliceCZ sídlí v Říčanech u Prahy, ale v případě nutnosti jsou naši pracovníci připraveni přijet až k vám. Primárně se zabýváme výrobou autoklíčů, opravou imobilizérů či dálkových ovládání, zařídíme vám centrální zamykání nebo spolehlivý autoalarm a to není zdaleka vše! Výměna vložky u zámku Fabia pro nás není žádný problém. Využít můžete také našeho obsáhlého e-shopu, který neustále doplňujeme a rozšiřujeme. Najdete tu nejen součástky, ale i autodoplňky s nimiž můžete udělat radost druhým, jako jsou například stylové klíčenky či přívěsky. A pokud sháníte originální dárek, využijte našich dárkových poukazů. Zkrátka jsme tu pro vás a těšíme se na vaši návštěvu!

Kategorie