Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Vy ještě nemáte vystřelovací klíče od auta?

7.8.2020

Vystřelovací klíče jsou šikovnou vychytávkou moderní doby. Pokud vám záleží na vaší image a zakládáte si na tom, že jdete s dobou, neměly by vám vystřelovací klíče od auta chybět!

Proč si pořídit vystřelovací klíče od auta?

Velkým kladem vystřelovacích klíčů je jejich praktičnost. V čem spočívá především? Planžeta klíče je chráněna pouzdrem, takže nedojde k jejímu poškození. Zároveň se ani vy nebudete muset bát, že vám klíč v kapse nebo kabelce může něco poškodit. Tento typ klíčů můžete nainstalovat téměř do všech typů vozu. Vyměňte svůj starý klíč za vystřelovací a určitě nebudete litovat.

Vyberte si vystřelovací klíč

Vybírat můžete z různých variant vystřelovacích klíčů. Záleží, jaké funkce od pouzdra očekáváte. Moderní vystřelovací klíče fungují zároveň jako ovladače centrálního zamykání. Některé klíče disponují možností samostatného odemykání či zamykání zavazadlového prostoru. Samozřejmostí také bývá upozornění na odemčení – zamčení dveří pomocí zvukového signálu a probliknutím směrových světel. Většina vystřelovacích klíčů je voděodolných. Pokud si chcete nechat udělat nový trendy vystřelovací klíč, svěřte se do rukou odborníků. Se špatně vybroušenou planžetou vám klíč nemusí fungovat nebo se může velmi brzy poškodit.

Nezapomínejte na záložní vystřelovací klíče

Máte v pořádku svůj náhradní vystřelovací klíč od auta? Určitě se vám vyplatí občas vyzkoušet, zda funguje. Budete tak mít jistotu, že v případě nutnosti je připraven. Pokud je váš rezervní klíč zastaralý, vyměňte ho za nový elegantní vystřelovací klíč, který vás nikdy nezklame.

Vystřelovací klíče na e – shopu i na počkání

Dopřejte si i vy komfort v podobě vystřelovacích klíčů! Vyberte si vystřelovací klíče podle značky a typu vozu z pohodlí domova nebo nás navštivte na naší pobočce v Říčanech u Prahy. Vyrobíme vám vystřelovací klíč na míru nebo vám rádi poradíme s výběrem.

Kategorie