Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Výměna baterie v autoklíči Octavia? Žádný problém!

28.11.2019

Vybila se vám baterie v autoklíči Octavia? Pokud se vám to stalo poprvé, nevěšte hlavu, nejedná se o žádnou složitou opravu. Zkušenější řidiči si již ví s výměnou baterie ve svém autoklíči značky Octavia rady. 

Pro ty méně zkušené nebo zaneprázdněné majitelé aut není žádnou ostudou svěřit se do rukou odborníků, kteří vám ji rychle vymění a jejich návštěvu můžete zároveň spojit i s další údržbou vozu.

Výměna baterie v autoklíči Octavia včas

Nečekejte s výměnou baterie v autoklíči k vaši Octavii na poslední chvíli. Vždy je lepší problémům předcházet než je řešit ve stresu a spěchu. Nikdo z řidičů se nechce dostat do situace, kdy se stane jejich vůz nepojízdným. Vždy se to stane v tu nejnevhodnější dobu. A navíc kvůli takové banalitě, jako je vybitá baterka v autoklíči? No, jak se říká, pozdě bycha honit. Říkáte si, že tohle se vám nemůže stát, vždyť vy se o svého plechového miláčka přeci pečlivě staráte a jeho údržbu nepodceňujte. To je v pořádku. Ale ruku na srdce, vzpomenete si, nebo máte někde zaznamenané, kdy jste provedli výměnu baterie ve vašem autoklíči Octavia naposledy? Některé obaly na klíče vám dokáží signalizovat, že je baterie již slabá a je na čase ji vyměnit. Ale u řady z nich tato funkce chybí. Myslete tedy na výměnu baterie ve svém autoklíči dřív, než by vás mohla zradit.

Nezapomínejte s výměnou baterie i u vašeho náhradního klíče Octavia

Nepodceňujte také funkčnost svého náhradního autoklíče. I to by se vám totiž nemuselo vyplatit. Pro většinu řidičů představuje druhý autoklíč záchranu v případě, že vámi běžně používaný autoklíč nefunguje, nebo v případě, že svůj vůz chcete půjčit někomu dalšímu. Včasná výměna baterie ve vašem náhradním autoklíči Octavia je tedy neméně žádoucí.

Nepomohla vám výměna baterie u vašeho vozu Octavia?

Rozhodli jste se, že si baterii ve svém autoklíči vyměníte sami doma? Není problém najít spoustu dostupných návodů i videonávodů na internetu. Hlavně mějte na paměti, abyste nic nedělali silou a svůj obal na klíč jste tak nechtěně neponičili. Zadařilo se vám úspěšně vyměnit baterii u vašeho vozu Octavia, ale stále vám odemykání nefunguje? Na vině může být i jiná závada. Problém může být ve vašem obalu či v ovládání dveří. Neváhejte se tedy obrátit na odborníky, kteří vám pomohou.

Firma AutokliceCZ

Nevíte, na koho se s výměnou baterie v autoklíči Octavia obrátit?

V případě, že si s výměnou baterie ve vašem autoklíči k vozu Octavia nevíte rady, nebo vás stále zlobí i přes výměnu baterie, neváhejte se svěřit do rukou expertů na autoklíče. Na našem e – shopu najdete tisíce produktů, které se vám k tomu mohou hodit. Nebo si můžete domluvit termín na naší pobočce v Říčanech u Prahy. S výměnou baterie si naši pracovníci poradí na počkání. Vy si mezitím můžete vychutnat dobrou kávu a dopřát si chvilku odpočinku. Tuto návštěvu můžete využít i na servis dalších autodílů. S čím vším si poradíme? Navštivte naše webové stránky nebo nás kontaktujte a uvidíte sami.

Kategorie