Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Výměna baterie v autoklíči snadno a rychle

13.4.2019

Dochází vám baterie v autoklíči a potřebujete ji vyměnit? Na internetu najdete spoustu rad a videonávodů, jak si s výměnou poradit. Ale pozor, aby nedošlo k poškození čipu k imobilizéru či mechanickému poškození obalu na klíč.

Pokud se do této činnosti nechcete pouštět sami, přijeďte k nám a my se o to postaráme. Na naší provozovně v Říčanech u Prahy na vaši návštěvu čekají naši šikovní řemeslníci, kteří si s výměnou hravě poradí. Nabízíme širokou škálu dalších služeb, které můžete při této příležitosti využít. Ušetříte tak čas, jenž byste strávili vyhledáváním potřebných informací a sháněním správné baterie. Výměnu baterie v autoklíčích vám provedeme na počkání, zatímco vy si můžete odpočinout v příjemném prostředí u dobré kávy.

Firma AutokliceCZ

Provádíme výměnu baterií v autoklíčích všech známých značek

Firma AutokliceCZ je expertem na autoklíče již řadu let. Vybírat můžete komponenty všech nejběžnějších značek automobilů, a pokud budete mít nějaké speciální přání, rádi vám vyjdeme vstříc.
Výměnu baterie v autoklíči tak můžete spojit například s pořízením náhradního autoklíče, nového obalu či dalšími službami, mezi něž patří opravy centrálního zamykání, alarmu, imobilizéru a jiné. U nás bude vaše autíčko v těch nejlepších rukou.

Nečekejte s výměnou baterie v autoklíči na poslední chvíli

Odkládání výměny baterie v autoklíči by se vám nemuselo vyplatit. Žádný řidič nechce zažít chvíli, kdy své auto neotevře, jen kvůli takové maličkosti, jako je vybitá baterie v autoklíči! Je nejlepší takovýmto nepříjemným situacím předcházet. Většinou vás docházející baterie varuje předem tak, že klíč nereaguje na první stisk tlačítka dálkového ovládání automobilu. Novější autoklíče vám slabou baterii hlásí pomocí blikající kontrolky. Nezapomeňte tedy při pravidelné údržbě svého vozu i na funkčnost autoklíče a včasnou výměnu baterie v autoklíči.

Pečujte o své autoklíče

Pokud váš autoklíč funguje „na heslo“, neváhejte se obrátit na odborníky. Na vině může být více závad a nemusí vždy pomoct pouze výměna baterie v autoklíči. Spousta majitelů aut se svědomitě stará o údržbu i čistotu svého vozu, ale autoklíč opomíjí. A přitom je jeho správná funkčnost přímo zásadní. Ruku na srdce, klíče nosíme denně po kapsách či taškách, kde se nějaká nečistota občas najde. Je dobré obstarat si kvalitní obal na klíče, který nejen že stylově vypadá, ale zároveň autoklíč chrání.

Vybrat značku vozu

Kategorie