Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Výměna baterie v klíči od auta bez problémů

28.7.2020

Pro zkušené motoristy se může zdát výměna baterie v klíči od auta jako banalita. Ale nezapomínejme na řidiče, kteří nemají tolik zkušeností, a v jejich okolí se nenajde nikdo, kdo by jim s tím poradil. 

Anebo jednoduše na ty, kteří nechtějí věnovat svůj drahocenný čas k řešení této „maličkosti“.

Výměna baterie v klíči od auta dokáže potrápit

Neriskujte poškození klíče od auta při výměně baterie. Ačkoliv na internetu najdete spoustu návodů, jak provést výměnu baterie v klíči od auta, může nastat problém. Vždy postupujte opatrně, zejména při otevírání autoklíče. Může snadno dojít k jeho poškrábání či jinému poškození. Nestyďte se obrátit na odborníka. Výměnu baterie ve vašem klíči od auta provede rychle a rovnou si můžete vyřídit i jiné záležitosti, které jste třeba při údržbě vašeho plechového miláčka odkládali.

Nenechávejte výměnu baterie v klíči od auta na poslední chvíli

Nenechte se nachytat zákonem schválnosti. Pokud už si nevzpomínáte, kdy jste naposledy provedli výměnu baterie ve vašem klíči od auta, bude to pravděpodobně již dlouhá doba. Snadnější je nepříjemnostem předcházet. Nechcete přece, aby vám autoklíč přestal fungovat během dovolené či služební cesty. Obzvlášť pokud s sebou nemáte náhradní klíč. Raději si nechte vyměnit baterii v klíči od auta dříve, než dojde k jejímu úplnému vybití. Tato investice se vám určitě vyplatí.

Nezapomeňte na včasnou výměnu baterie i v náhradním klíči od vašeho auta

Nemoct se dostat do svého auta a odjet je noční můra každého řidiče. Pokud se nechcete do takové situace dostat, nezapomínejte mít v pohotovosti i náhradní klíč. Kolikrát ho máme uložený měsíce nebo dokonce roky na bezpečném místě, protože ho jednoduše nepotřebujeme. Ale pozor na to, abyste i u náhradního klíče od auta pravidelně prováděli výměnu baterie. Budete tak mít jistotu, že když se vám porouchá váš autoklíč, budete mít druhý funkční v záloze.

Když výměna baterie v klíči od auta nepomůže

Vybitá baterie od vašeho autoklíče nemusí být jediným viníkem, proč váš klíč nefunguje. Pokud váš klíč od auta stále neodmyká, přestože jste a provedli výměnu baterie, znamená to jinou závadu, ať už na straně řídící jednotky v klíči, nebo třeba kabelů ve dveřích. Neváhejte a přijeďte na naši kamennou pobočku v Říčanech nebo nám zavolejte a my váš problém brzy vyřešíme.

Experti na autoklíče

Kategorie