Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Vyměňte vložku do zámku s experty na autoklíče

29.3.2019

Zlobí vás zamykání některých dveří nebo zavírání odkládací schránky vašeho auta? Jednou z častých příčin může být opotřebovaná vložka do zámku. Přijeďte k nám, pro naše profesionální pracovníky je výměna vložky do zámku hračkou.

Potřebuji novou vložku do zámku

Nová vložka do zámku od AutokliceCZ

Firma AutokliceCZ působí úspěšně na českém trhu již řadu let. Její počátky můžeme datovat do roku 2009. Od těchto začátků v garáži se firma vyvinula v jedničku ve svém oboru. Základ však zůstal stejný – kvalitně odvedená práce poctivého řemesla. Firma se specializuje především na výrobu klíčů od auta, opravy centrálních zamykání, imobilizérů a autoalarmů.

Potřebujete novou vložku do zámku? Navštivte nás v naší provozovně v Říčanech u Prahy nebo se na nás obraťte prostřednictvím internetových stránek. Na našem e-shopu jednoduše vyhledáte požadovaný model a v případě potřeby vám rádi s výběrem vhodné vložky do zámku poradíme.

AutokliceCZ

výměna vložky

 

Neodkládejte koupi nové vložky do zámku

Každý den si říkáte, že už to odemykání dveří není ono, protože nejde tak hladce jako dříve? Nečekejte na den, kdy se do vašeho auta nedostanete vůbec. V takové situaci už si marně budete říkat, že jste opotřebovanou vložku do zámku mohli vyměnit dřív. Předejděte takové situaci a vypravte se k nám. Vložku do zámku vám vyměníme za několik minut a můžete to spojit třeba s kontrolou dalších komponentů či pořízení nových. Naši zaměstnanci jsou odborníci na svou profesi a rádi vám poradí, co vše je potřeba.

Přijeďte k nám

Výměnu vložky do zámku zvládnete i doma

Pro šikovné kutily není velkým problémem opravit si zámek od auta doma. Pokud si nejste jistí, jaká vložka do zámku z našeho e-shopu je nejvhodnější do vašeho auta, neváhejte nás kontaktovat. Návod, jak na výměnu vložky do zámku najdete i na internetu, kde vás výměnou povedou krok za krokem. Pokud však nemáte žádné zkušenosti, raději se do výměny sami nepouštějte.

Jestliže máte naši kamennou provozovnu v Říčanech z ruky, můžete si objednat vhodnou vložku do zámku z našeho internetového obchodu a obrátit se na nejbližšího automechanika. Za několik minut bude váš problém vyřešen.

Chci si vybrat novou vložku do zámku

Kategorie