Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Vypnutí imobilizéru může být také řešením

20.9.2021

Koho z nás občas auto nezlobí? Příčinou může být například porucha imobilizéru. Někdy ji poznáte tak, že váš vůz nereaguje na klíč hned.

Místo toho, aby klíč v zapalování auto nastartoval, motor se protočí, bliká kontrolka a víc nic. Řešením může být oprava nebo úplné vypnutí imobilizéru.

vypnutí imobilizéru

Zrušení nebo vypnutí imobilizéru

Pokud imobilizér nelze opravit, nebo by byla jeho oprava finančně velmi náročná, můžeme na přání zákazníka zařídit vypnutí imobilizéru. Zrušení funkce imobilizéru provádíme na všech typech vozů.

Chci se objednat

Co budeme k opravě či vypnutí imobilizéru potřebovat?

  • Protože je imobilizér napojen na řídící počítač, je potřeba k nám vůz dovézt. Dále potřebujeme doklady pro ověření vlastníka vozu a pokud je to možné, tak i originální klíč.
  • Diagnostika imobilizéru probíhá od několika minut do hodiny a samotná oprava záleží na poškození, kdy naši mechanici věnují opravě několik hodin až dní.
  • Cena se pohybuje přibližně od 1 000 Kč až po 10 000 Kč.

Pro domluvení termínu opravy či zjištění dalších informací nás neváhejte kontaktovat.

Chcete ušetřit? Máme řešení – vypnutí imobilizéru

Poradíme si s drtivou většinou imobilizérů, pokud vám ale záleží na nízké ceně a nepotřebujete vůz silně zabezpečit proti krádeži, zajistíme odborné vypnutí imobilizéru. Tento způsob řešení volíme často u starších modelů vozů Škoda, Renault, Ford či Fiat.

Více o imobilizéru

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Náš e-shop

Kategorie