Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Výroba autoklíčů s čipem Praha

25.11.2019

Potřebujete rychle a za dobrou cenu vyrobit autoklíč s čipem? Prodej, výroba, montáž, servis, opravy autoklíčů a kompletní zabezpečení vozů - na to jsme v AutokliceCZ jedničky.

Hravě si poradíme s 99% všech autoklíčů pro více než 60 značek vozů. Sídlíme v Říčanech a z Prahy jste u nás za pár minut. Po domluvě můžeme přijet i my k vám. Naše zákazníky si zkrátka hýčkáme. Přesvědčte se.

Kopie autoklíče s čipem na počkání

Víme, že expresní služby jsou příjemné, proto vám autoklíč s čipem vyhotovíme na počkání. Zastavte se u nás v Říčanech u Prahy a než si vypijete dobrou kávu, připravíme vám podle originálního klíče duplikát. Vše na místě otestujeme, proto budete mít jistotu, že vás klíč od nás na cestách nezradí.

S čím vším vám pomůžeme?

  • Mechanické vyfrézování planžety
  • Nahrání čipu (kódu) z originálního klíče
  • Nakódování klíče s krypto čipy (plovoucí kód)
  • Nastavení a oprava imobilizéru

Výroba autoklíčů s čipem Praha

 

Kopie autoklíče se vždy hodí

Přestože jsou u nového vozu vždy dva originální klíče, občas se jeden zatoulá. Taková situace je častá například u bazarových vozů. A spoléhat jen na jeden klíč? Tomu už se říká risk. Nebo vám s jedním klíčem odjela manželka, s druhým syn a přeparkování auta na ulici je téměř neřešitelný problém? Dopřejte si 2 - 3 náhradní klíče, díky kterým získáte cenný klid.

Více náhradních klíčů vyrábíme také pro firemní flotily vozů, u kterých se střídá více zaměstnanců.

Chci nezávazně poptat

Čip v klíči ohlídá váš vůz

Klíč chrání váš vůz hned dvakrát. Poprvé, když se pomocí centrálního zamykání bezpečně uzamknou všechny dveře. A podruhé, když nedovolí zloději váš vůz nastartovat. Právě tuto funkci plní autoklíč s integrovaným čipem, který pomocí radiového signálu ověří kódovanou zprávu s řídící jednotkou. Pokud je vše v pořádku, řídící jednotka povolí nastartování auta. Tato funkce se ve vozech začala objevovat v 90. letech, kdy rapidně narostly krádeže aut.

Z centra Prahy to k nám máte 20 minut

A z Chodova jen 10 minut. Věnujte chvilku zabezpečení svého motorového miláčka a nechte pro něj vyrobit náhradní autoklíč s čipem. Klíč v záloze se vždy hodí. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Kategorie