Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Vyrobíme pro vás náhradní klíče k autu

9.1.2018

I s jedním klíčem od auta se dá žít. Ale nebyli byste klidnější, kdybyste měli ještě druhý? Kdo má rád adrenalin a nevadilo by mu časem měnit v autě celý zamykací systém, těžko ho budeme přemlouvat. Pokud ale patříte k těm, kteří si jediný klíč od auta hlídají jako oko v hlavě, přinášíme vám návod, jak náhradní klíč k autu získat.

Proč vyhledat výrobu náhradních klíčů co nejdříve?

Specializujeme se na mechanické a elektronické zabezpečení vozidel. S tím je spojena nejen výroba náhradních autoklíčů, ale také nastavení dálkových ovládání, imobilizerů, prodej, servis či související montáž.

  • Čím dříve nás kontaktujete, tím více se snižuje čas, kdy můžete svůj jediný klíč ztratit.
  • Pokud máte alespoň jeden klíč, je výroba náhradního klíče k autu levnější.
  • Klíč zpravidla do dvou hodin vyrobíme a spárujemedálkovým ovládáním a imobilizérem. Pro aktuální cenu a časovou náročnost nás neváhejte kontaktovat (může se lišit podle složitostí klíče a nastavení).

Jak rychle získat nový autoklíč?

1. Kontaktujte nás – budeme vás předem informovat o ceně a domluvíme si schůzku, abyste nemuseli čekat.

2. Pokud máte, vezměte s sebou kartičku s kódem klíčku. Dále budeme potřebovat VIN vozu a průkaz, podle kterého ověříme, že jste majitelem auta. Dále budete potřebovat svůj vůz a ideálně i funkční klíč.

3. Jakmile k nám přijedete, pustíme se do práce – vyrobíme nový klíč, spárujeme ho s vozem a vše otestujete.

4. Většinu klíčů vyrábíme na počkání. Než si u nás vypijete kávu a přečtete noviny, můžete být majitelem zcela nového autoklíče.

Klíče a doplňky v e-shopu

výroba náhradních klíčů

Aby bylo vaše auto v bezpečí

Máte dva klíče a chcete další? Nezapomeňte k nám všechny klíče přivést, ať je překódujeme podle nového nastavení. Je to nutné nejen z technického, ale také z bezpečnostního hlediska – pokud vám byl například klíč odcizen a my klíče přenastavíme, starý klíč již bude pro dálkové ovládání nefunkční. Nové klíče však mají dřík se speciální drážkou, díky které lze zámek auta odemknout mechanicky. Pokud chcete mít opravdu jistotu, doporučujeme kompletně vyměnit zámky v celém voze. 

Nula? Právě tolik máte autoklíčů?

Nemusíte zoufat, i pro vás máme řešení! Je to trošku náročnější než připravit plnohodnotný duplikát z klíče, ale poradíme si s 99 % zámků a klíčů. V takovém případě od vás budeme potřebovat VIN vašeho vozu, podle kterého ověříme, že jste jeho majitel. Vůz potřebujeme pro spárování nového klíče a celého systému v autě.

Je nám ale jasné, že se k nám s autem bez klíče špatně dostanete, proto nás neváhejte kontaktovat a zašleme k vám rychlý tým SOS techniků, kteří za vámi přijedou, na místě vůz odemknou a udělají všechny kroky k tomu, abyste mohli své auto opět bez problémů využívat.

Zajímá vás více? Nahlédněte do e-shopu, přečtěte si naše články nebo nás rovnou kontaktujte!

Kategorie