Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Výroba náhradních klíčů od auta

31.3.2023

Máte pouze jeden jediný klíč od auta a neustále se modlíte, abyste ho nikde neztratili? 

výroba náhradních klíčů

A nebylo by lepší si pro jistotu udělat jeden náhradní, abyste mohli být v klidu a nemuseli na to myslet? Výroba náhradních klíčů od auta je jednou z našich služeb.

Autoklíče se specializují na výrobu náhradních klíčů od auta

My v autoklíčích se specializujeme na mechanické a elektronické zabezpečení vozidel. S tím je spojena nejen výroba náhradních autoklíčů, ale také nastavení dálkových ovládání, imobilizéru, prodej, servis či související montáž.

  • čím dříve se na nás obrátíte, tím rychleji budete mít po problému
  • jestli máte alespoň jeden klíč, je výroba náhradního klíče k autu levnější
  • K výrobě nového klíče nám většinou stačí dvě hodiny, během kterých ho také spárujeme s dálkovým ovládáním a imobilizérem

Už je pozdě a svůj jediný klíč jste ztratili?

Nemusíte se bát, i pro vás máme řešení. Je to sice o něco náročnější, ale i s tím si umíme poradit. Jenom budeme potřebovat VIN vašeho auta, podle něhož si ověříme, že skutečně patří vám. Samotné auto pak potřebujeme pro spárování nového klíče a celého systému.

Více o výrobě autoklíčů 

Jak přijet autem bez klíče

Bez klíče se k nám samozřejmě těžko dostanete, proto nám zavolejte, a my se už postaráme o zbytek. Naše základna sídlí v Říčanech u Prahy, ale my za vámi přijedeme kamkoliv po celé České republice.

Nejen, že si v takovém případě nemusíte dělat starosti s tím, jak k nám auto dovezete, ale také ušetříte náklady na odtahovou službu.

Postaráme se o vašeho plechového miláčka po všech směrech

Potřebujete opravit dálková ovládání, nastavit řídící jednotku, vyrobit rezervní klíč nebo lépe zabezpečit jakékoliv dveře? Pak jste u nás správně. Širokou nabídku sortimentu naleznete v e-shopu, nebo nás navštivte v Říčanech u Prahy, kde většinu prací provádíme na počkání.

Více o nás

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Kategorie