Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Vystřelovací klíč Audi připravíme na míru

27.4.2020

Ztracený či nefunkční klíč k autu? Hoďte s námi tyto starosti za hlavu! Dejte nám vědět, co máte za vůz, nebo za námi rovnou přijeďte a vystřelovací klíč Audi pro vás během chvilky připravíme. Máte jinou značku auta? 

Žádný problém – denně pracujeme s více než šedesáti značkami aut.

Dopřejte svému Audi nový vystřelovací klí

Kompletní vystřelovací klíč pro vozy Audi přizpůsobíme na míru. Většinu klíčů vyrábíme na počkání a než si u nás vypijete dobrou kávu, budete mít klíč připravený. Podle vašich potřeb vyfrézujeme planžetu, nahrajeme kód čipu z vašeho originálního klíče nebo v případě ztráty všech autoklíčů naprogramuje nastavení nově.

  • Planžetu vyfrézujeme na míru vašemu plechovému miláčkovi
  • Na počkání naprogramujeme imobilizér a dálkové ovládání
  • Různá barevná provedení obalů přesně sedí vašemu stylu

Vystřelovací klíče v e-shopu

Dvoutlačítkové i třítlačítkové vystřelovací klíče

Na klíče jsme profíci, a tak u nás naleznete vystřelovací klíče k autu se dvěma i třemi tlačítky. Je klíč v pořádku, ale pouzdro už je ohmatané a nepěkné? Máme řešení i pro tyto estetické detaily – podívejte se do našeho e-shopu a vyberte si nový obal na klíče.

Cena za nový vystřelovací klíč k Audi

Rámcově se cena za nový vystřelovací klíč pohybuje od 3 000 Kč do 12 000 Kč podle náročnosti výroby a rozsahu. Pokud máte originální klíč Audi, nastavení pouze přehrajeme a s výrobou je méně práce. V případě ztráty všech klíčů k vozu musíme provést celé naprogramování znovu, proto je cena vyšší.

Není zádrhel jen v baterce?

Pokud vás klíč zlobí, nemusí se jednat hned o poruchu. Slabá či vybitá baterka dokáže majitele pěkně potrápit, a pokud se nechcete pustit do její výměny svépomocí, neváhejte nás kontaktovat. Svěřte své klíče od auta našim technikům, kteří se o ně profesionálně postarají a na závěr vše otestují.

Fachmany na klíče najdete v Říčanech u Prahy

O vás a vaše klíče se stará tým AutokliceCZ složený ze 16 stálých a proškolených zaměstnanců, kteří jsou na klíče a zabezpečení profíci. Zastavte se, zavolejte nebo napište – rádi vám poradíme a pomůžeme.

Chci pomoc odborníka

Kategorie