Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Vystřelovací klíč Chevrolet

23.5.2024

Vystřelovací klíč Chevrolet kombinuje funkčnost tradičního klíče s pokročilou elektronikou.

Tento klíč je vybaven mechanismem, který umožňuje vysunutí a zasunutí kovového klíče stisknutím tlačítka, čímž poskytuje pohodlí a bezpečnost pro majitele vozidel Chevrolet.

Výhody vystřelovacího klíče Chevrolet

  1. Kompaktnost a přenositelnost
    Vystřelovací klíč Chevrolet je navržen tak, aby byl kompaktní a snadno přenosný. Díky možnosti zasunutí klíče do těla ovladače se výrazně snižuje riziko poškození klíče nebo jeho zapíchnutí do kapsy.

  2. Bezpečnost
    Vystřelovací klíče jsou vybaveny pokročilými bezpečnostními prvky, jako jsou imobilizéry a kódované čipy, které chrání váš Chevrolet před krádeží. Pouze správně naprogramovaný klíč dokáže nastartovat motor, což zvyšuje celkovou bezpečnost vozidla.

  3. Pohodlí
    Jedním z hlavních benefitů je pohodlí při používání. Stisknutím tlačítka můžete rychle a snadno vysunout klíč, což usnadňuje manipulaci, zejména když máte plné ruce nebo se nacházíte v obtížných podmínkách.

  4. Stylový design
    Vystřelovací klíče mají moderní a stylový design, který doplňuje vzhled vozidel Chevrolet. Tento typ klíče nejenže dobře vypadá, ale také přidává na eleganci a sofistikovanosti každodenního používání.

Chci do e-shopu 

Jak funguje vystřelovací klíč Chevrolet?

Mechanismus vystřelovacího klíče je poměrně jednoduchý, ale účinný. Uvnitř klíče se nachází pružina, která je napojena na tlačítko. Když tlačítko stisknete, pružina uvolní kovový klíč, který se rychle vysune ven. Zasunout klíč zpět je stejně snadné – stačí ho zatlačit do těla klíče, dokud nezaklapne na své místo.

Jak pořídit náhradní klíč?

Kontaktujte autorizovaného prodejce
Nejbezpečnějším způsobem, jak získat náhradní klíč, je kontaktovat autorizovaného prodejce Chevrolet. Prodejci mají přístup k originálním náhradním dílům a mohou vám zajistit klíč, který bude správně naprogramován pro vaše vozidlo.

Specializované klíčové služby
Existují také specializované služby, které nabízejí výrobu a programování automobilových klíčů. Při výběru této možnosti se ujistěte, že služba má dobré recenze a používá kvalitní materiály a technologie.

Chci poptat vystřelovací klíč 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Kategorie