Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Buďte styloví s moderním vystřelovacím klíčem Opel

10.4.2020

Patříte mezi nadšené řidiče, kteří nedají dopustit na nejrůznější vychytávky? Pak vám ve vaší výbavě nesmí chybět vystřelovací klíč! Jedná se o nadčasový model autoklíče, se kterým zaručeně uděláte dojem. 

Vystřelovací klíče v dnešní době seženete ke všem běžným značkám automobilů. Tak na nic nečekejte a vyměňte i svůj stávající klíč Opel za vystřelovací!

Vystřelovací klíč Opel ke každému typu vozu

Vystřelovací klíče lze pořídit ke každému vozidlu, které disponuje elektrickým zapojením. To znamená, že pokud vaše auto Opel otevíráte pomocí centrálního zamykání, nic vám nebrání v tom, pořídit si k němu vystřelovací klíč Opel. Máte dálkové ovládání? Předběhněte strýčka příhodu! Může se vám hodit mít v záloze vystřelovací klíč, který můžete využít v případě, že vám přestane fungovat. Pokud vlastníte starší typ vozu, není na čase ho modernizovat? Nechte si poradit, vše potřebné vám vysvětlíme a bez starostí namontujeme.

AutokliceCZ

Výhody vystřelovacího klíče Opel

Na trhu můžete vybírat z velkého množství typů autoklíčů. Proč si ke svému vozu Opel zvolit právě vystřelovací klíč? Jeho výjimečnost spočívá především v ochraně. Díky tomu, že je planžeta ukrytá uvnitř, neponičí se. Zároveň tento systém ochrání vaši kapsu nebo věci v kabelce před poškrábáním.

Bezproblémové vyfrézování vystřelovacího klíče Opel

Zakládáte si na tom, abyste měli vždy vše tip ťop? Nechte si zhotovit náhradní vystřelovací klíč ke svému vozu Opel. Smůla si nevybírá a vy tak můžete předejít kdejaké nepříjemné situaci. Náhradní planžetu si můžete nechat vyfrézovat podle svého dosavadního autoklíče a získáte tak jednoduše přesnou kopii. Ztratili jste svůj jediný vystřelovací klíč ke svému čtyřkolovému miláčkovi? Nebo se vám poničila planžeta vašeho vystřelovacího klíče? Nezoufejte a svěřte se do rukou odborníků! Váš problém vyřešíme rychle a vy opět usednete za volant.

Vystřelovací klíč Opel od expertů na autoklíče

Nevíte, na koho se při starostech s autoklíči obrátit? Zavítejte k nám! Poradit se můžete po telefonu a domluvit si návštěvu na naší kamenné pobočce v Říčanech u Prahy. Ušetříte tak svůj čas, který byste strávili čekáním, a my vše zařídíme za vás. Navíc u nás můžete pořešit i jiné problémy, které vás ohledně vašeho vozu Opel trápí, nejen nový vystřelovací klíč.

Kontaktujte nás

Kategorie