Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Pořiďte si vystřelovací klíč ke svému vozu Peugeot

16.8.2019

Není klíč jako klíč. Pryč jsou doby, kdy frčely klasické autoklíče. Pojďte s dobou a vsaďte na moderní verzi autoklíčů. Vystřelovací klíč k vozu Peugeot je praktickou věcičkou, kterou si i vy brzy oblíbíte.

Výhody vystřelovacího klíče Peugeot

Vlastníte vůz značky Peugeot a nemáte k němu dosud vystřelovací klíč? Je na čase to změnit. Proč? Vystřelovací klíče přináší výhody, mezi které patří zejména:

  • ochrana klíče před vnějšími vlivy díky pouzdru
  • moderní design
  • snadná manipulace
  • možnost klíče s čipem k imobilizéru i dálkovým ovládáním
  • výběr dle potřeby

Vystřelovací klíče Peugeot

klíč peugeot

 

Obal vystřelovacího klíče značky Peugeot jako praktická ochrana

Předejděte zbytečnému opotřebování vašeho vystřelovacího klíče Peugeot pořízením funkčního obalu na klíč. I na váš starší model si můžete obstarat nové pouzdro. Výměna není žádný problém. Nemusíte se poté bát vnějších vlivů či nečistot, které mohou váš klíč potkat v kapse či kabelce. Na většině obalů na vystřelovací klíče najdete logo Peugeot, takže mezi ostatními klíči ihned poznáte, který patří vám.

Vyměňte svůj opotřebovaný vystřelovací klíč Peugeot včas

Všimli jste si, že je váš nynější klíč již opotřebovaný? Nečekejte s jeho výměnou na poslední chvíli! Vždyť správně fungující klíč je alfou i omegou každé jízdy. Obzvlášť pokud váš vůz značky Peugeot disponuje imobilizérem, je nutné mít vystřelovací klíč s čipem v pořádku. Pokud by vám tlačítko přestalo fungovat, automobil nenastartujete. Imobilizér chrání auto před odcizením. V případě, že se vám čip v klíči porouchá, motor nenastartuje.

Určitě o svoje autíčko pečlivě pečujete, proto je důležité nezapomenout při údržbě i na svůj autoklíč. Navíc nepůsobí nejlépe, když ke svému nablýskanému vozu vytáhnete z kapsy poškrábaný autoklíč.

Náhradní vystřelovací klíč značky Peugeot vždy v záloze

Nikdy nevíte, kdy se vám může funkční náhradní vystřelovací klíč k vašemu vozu Peugeot hodit. Proto ho mějte vždy připravený na určeném místě a nezapomeňte pravidelně kontrolovat jeho funkčnost. Můžete tak předejít nemilým situacím, které mohou nastat, pokud vám přestane klíč fungovat. Stačí sáhnout po náhradním a mezitím si nechat nefunkční opravit.

Vystřelovací klíče od expertů na autoklíče

Kategorie