Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Vystřelovací klíč pro Škoda Octavia

24.9.2019

Vozy Škoda Octavia a Fabia vládnou českým silnicím a dlouhodobě se u zákazníků drží na špičce nejoblíbenějších modelů. Přestože se jedná o spolehlivé a oblíbené vozy, občas je potřeba sáhnout po náhradním dílu. 

Takovým dílem je vystřelovací klíč nebo dálkové ovládání, které má určitou životnost a po čase zkrátka odejde. Je to i váš případ? Tým AutokliceCZ vám pomůže!

Vystřelovací klíč pro vozy Škoda i další značky

vystřelovací klíč pro Škoda Octavia

Není už na klíč spoleh? Nechte to na nás. Vyměníme obal na vystřelovací klíč s ponecháním původní planžety, nebo v případě zájmu pro vás vyrobíme klíč zcela nový.

Hravě si poradíme se synchronizací s řídící jednotkou nejen u vozů Škoda, ale i u dalších více než 60 značek aut. Vystřelovací klíč lze použít pro jakýkoliv typ centrálního zamykání. Zámkům, klíčům a zabezpečení se věnujeme od roku 2005 a každý rok se na naše služby spoléhá několik tisíc zákazníků.

Nastavíme samostatné ovládání pro kufr

U většiny Škodovek lze klíčem s dálkovým ovládáním samostatně ovládat zámky dveří a zámek kufru. O tuto komfortní výhodu s novým klíčem samozřejmě nepřijdete. Naši technici se postarají o to, aby vás nový vystřelovací klíč poslouchal na 100 %.

 

Elegance schovaná ve vystřelovacím klíči

Možná se vám to zdá jako drobnost, ale samotné skrytí planžety klíče v plastovém pouzdře ho chrání před vnějšími vlivy. A v bezpečí je nejen váš klíč. Díky praktickému pouzdru se nestane, abyste si s ním roztrhli kapsu, sedačku nebo kabelku.
A mezi námi - příjemné gesto, líbivý zvuk a vystřelení klíče je oblíbenou hračkou nejen u dětí, ale také u dospělých, kteří si s klíči také rádi hrají.

Chci do e-shopu

Pár zajímavostí o Škoda Octavia

Škoda Octavia je model nižší střední třídy a jak už jsme zmínili, řadí se mezi nejoblíbenější vozy v České republice. Pokud také patříte do hrdé rodiny majitelů „oktávek“, máme tu pro vás o vašem čtyřkolém mazlíčkovi několik zajímavostí:

  • Úplně původně se firma Laurin & Klement zabývala výrobou kol.
  • Autor typického zeleno černého loga se symbolem okřídleného šípu není znám.
  • V roce 1959 vyráběla Škoda model Octavia jako sedan a kombi.
  • První Škoda Octavia, jak ji známe dnes, sjela z výrobní linky v roce 1996.
  • Tisíce vozů Škoda Octavia slouží Policii České republiky.
  • Za každý svůj prodaný vůz na území ČR vysadí Škoda Auto strom.

Autoklíče, dálková ovládání i autoalarmy z Říčan u Prahy

Firma AutokliceCZ sídlí v Říčanech u Prahy. Pokud k nám však nemáte cestu, využijte nákup náhradních díků přes e-shop, nebo nás neváhejte kontaktovat a jistě společně vymyslíme způsob, jak vám pohodlně pomoci.

Kategorie