Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Vystřelovací klíč pro Škoda auto

12.12.2017

V dnešní době existuje již několik druhů autoklíčů, jimiž dostatečně zabezpečíte své vozidlo. Ale žádný není taková frajeřinka jako vystřelovací klíč, který je velmi komfortním doplňkem každého automobilu. A protože „škodovky“ patří k těm nejoblíbenějším, firma AutokliceCZ vám ve své nabídce nabízí samozřejmě i vystřelovací klíče pro Škodu.

Vystřelovací klíč pro Škoda auto chrání i kapsy

Vystřelovací klíč pro Škoda auto je součástí dálkového ovládání k autu. Mechanismus funguje na podobném principu jako vystřelovací nožík. Kovové odemykání je totiž schované v plastové schránce, kdy se po zmáčknutí tlačítka klíč vysune. K hlavním výhodám patří, že je chráněný proti ohnutí nebo zlomení. Rovněž si s ním nepoškodíte kapsy či nepoškrábete věci v kabelce.

Podívejte se do e-shopu

Vystřelovací klíč lze snadno připojit

Tento druh klíče je možné nainstalovat téměř do jakéhokoliv automobilu, podmínkou je však nutné elektrické zapojení do vozu. Pokud máte centrální zamykání, vystřelovací klíč pro Škoda auto k němu lze snadno připojit. Výhodou je, že i když máte centrální zamykání na dálkové ovládání, klíč k němu bude fungovat, i když je nefunkční. I tak je ale nutné ho propojit s řídící jednotkou.

A v případě, že máte starší model? I s tím vám rádi poradíme. Neváhejte nás kontaktovat.

klíč škoda

Planžetu ke klíči Škoda vyfrézujeme

Firma AutokliceCZ dodává vystřelovací klíče v několika provedeních. Pokud si nejste jisti, zda by pasoval k vašemu vozidlu, stačí nám zaslat emailem vin kód. Nabízíme samozřejmě i samotnou planžetu ke klíči Škoda, ze které se nechá vyfrézovat přesná kopie vašeho klíče, takže nemusíte nic měnit. Vše flexibilně přizpůsobíme na míru vašim potřebám.

Vystřelovací klíče pro Škoda auto vám zařídíme ihned

Většinu vystřelovacích klíčů pro Škoda auto vyrábíme na počkání, přičemž jsme schopni udělat klíče pro 99 % všech aut. Čas výroby se odvíjí od toho, zda máte k dispozici originální klíč či nikoliv. Mezi naše služby patří samozřejmě i přizpůsobení klíče do řídící jednotky a také jeho vyfrézování.

Pokud byste potřebovali poradit, neváhejte se na nás obrátit. Rádi vám pomůžeme s výběrem nejen vystřelovacích klíčů pro Škoda auto, ale i zodpovíme vaše další dotazy. Máte doma ještě jinou značku auta a potřebujete klíč? V tom případě si svoji značku vyberte tady.  

Kategorie