Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Zabouchnuté klíče v autě

1.5.2022

Zabouchnuté klíče v autě jsou noční můrou snad každého řidiče. 

zabouchnuté klíče v autě

K této nepříjemné události dochází poměrně často a semele se rychleji, než byste to čekali. Na vině bývá nejčastěji chvilka nepozornosti nebo zamyšlení, a problém je na světě. Co si v okamžiku, kdy klíče zůstanou zabouchnuté v autě počít?

Jak na zabouchnuté klíče v autě

Zabouchnuté klíče v autě samozřejmě zůstanou vždy, když se vám to nejméně hodí. Většinou se to nestane doma v garáži či na dvorku, kde máte na dosah náhradní klíč od auta, protože zákon schválnosti funguje na jedničku. Proto je dobré vědět, jak se v situaci, kdy vaše klíče necháte zabouchnuté v autě, zachovat. Lehce se to řekne a hůř provede, ale v první řadě zachovejte klid. Několikrát se zhluboka nadechněte a vydechněte. Stalo se a nemá smysl plakat nad rozlitým mlékem, teď je třeba situaci řešit. Máte na výběr z několika možností:

  • zavolat někomu z rodiny, aby vám přivezl náhradní autoklíč
  • dostat se domů pro náhradní klíč a zpět k vozu
  • zavolat si na pomoc odborníka

V případě, že se vám tato lapálie stala třeba při nákupech a ne na služební cestě desítky či stovky kilometrů od domova, jsou první dvě řešení nejjednodušší a také nejlevnější. Pokud ale nejste v dosahu, nemáte v záloze náhradní klíč, nebo musíte situaci zabouchnutého klíče v autě řešit akutně, neváhejte se obrátit na odborníky.

Zabouchnuté klíče v autě odborníci vysvobodí

Zapomeňte na rozbíjení okénka či neodbornou manipulaci se zámkem vozu. Zbytečně si tak můžete natropit ještě větší škodu, což je úplně zbytečné. Pokud si necháte zabouchnuté klíče v autě, zavolejte si na pomoc odborníky, kteří vám pomohou a klíče vysvobodí. S profesionálním vybavením je pro ně dostat se do zamčeného auta otázkou chvíle a bez jakéhokoliv poškození zámku či dveří. Navíc mají v záloze i tajné fígle, jak se dostat do vozu, například pomocí okénka a klíče vylovit. A nemusíte mít obavy, dostanou se do všech typů aut, včetně těch nejnovějších. Nevíte na koho se obrátit? Náš tým odborníků v Říčanech u Prahy je připraven na výjezd, aby vám pomohl!

Kontaktujte nás

Zabouchnuté klíče v autě vyřeší náhradní autoklíč

Zabouchnuté klíče v autě snadno vyřeší náhradní autoklíč, proto jej mějte vždy připraven. Nepodceňujte ani údržbu záložního klíče od vozu a jednou za čas zkontrolujte, zda je plně funkční. Také se ho snažte mít vždy na stejném místě, abyste v případě nouze věděli, kde se nachází a mohl vám ho někdo vyzvednout a doručit na místo, kde jste s autem zůstali viset. Neboť jak víme, kdo je připraven, není zaskočen. Zjistili jste, že potřebujete nový autoklíč? Zastavte se u nás (https://www.autoklicecz.cz/kontakt), duplikát vám vytvoříme na počkání!

Kategorie