Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Zámek dveří na Volkswagen jedině od AutokliceCZ

25.7.2018

Rozbil se vám zámek od dveří vašeho Volkswagena? Nebo nefunguje tak, jak má? AutokliceCZ vám tento problém pomohou hravě vyřešit. Oprava většinou nebývá možná, proto je lepší poškozenou součástku vyměnit. V našem přehledném e-shopu si můžete vybrat zboží přímo pro vašeho plechového mazlíčka.

zámek a klíč vVW

Zámek dveří VW není radno podceňovat

Zámek u dveří VW je vnitřní částí karoserie. Poškozenou součástku je nutné vyměnit i z toho důvodu, že její stav ovlivňuje bezpečnost vašeho vozu a tím pádem také vaši. Nemluvě o vzhledu, na který je v dnešní době kladen obzvlášť velký důraz.

O váš nový klíč k VW se postaráme

S koupí nového zámku bývá nutností pořídit k vašemu VW také klíč, anebo upravit nový zámek na vaše staré klíče. Zhotovujeme veškeré autoklíče s imobilizérem a s dálkovým ovládáním. Provedeme mechanické vyfrézování zubů klíče nebo nahrajeme kód čipu z vašeho originálního klíče na nový.

 

Více v e-shopu

Na klíč pro VW si počkáte jen chvíli

Zajistíme na počkání jak mechanické zhotovení klíče pro VW s čipem, tak jeho nakódování buď přímo z vašeho klíče, nebo u novějších typů aut s Krypto čipy přímo ve voze.

Ztratili jste klíč k vašemu VW? I s tím si poradíme

Pokud se vám povedlo od vašeho VW ztratit klíč, vůbec nevadí. Vyrábíme klíče s imobilizérem i na vozy, od kterých byly ztraceny všechny klíče. Cena se pohybuje podle náročnosti výroby v rozsahu 3 000 Kč až 12 000 Kč.

A na závěr pro vás máme 5 zajímavostí o Volkswagenu:

  • první Volkswagen byl vyroben na přání Adolfa Hitlera
  • VW jsou nejprodávanějšími auty na světě
  • jména pro vozy jsou inspirována názvy větrů
  • VW závodí s tahači
  • lakování na těchto autech patří k nejlepším na světě

Pokud potřebujete poradit nebo máte dotazy, neváhejte nás kontaktovat.

Kategorie