Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Zámek dveří pro Škoda Octavia a Fabia

27.9.2018

Škoda Fabia a Škoda Octavia – modely, které patří k nejúspěšnějším vozům této české firmy. Kdo doma Škodovku má, ví, že se jedná o spolehlivé auto. Přesto vozy a jejich komponenty mají omezenou životnost, a pokud vás trápí zámek dveří u vozu Škoda, víme, jak si s ním hravě poradit.

Zámek dveří pro Škoda Octavia máme i v e-shopu

O opravu či instalaci nového zámku se vám rádi postaráme. Pokud se však chcete pustit do opravy zámku dveří u Škody Octavia sami, nakupte během několika kliknutí vše potřebné v našem e-shopu a do několika dní se můžete pustit do výměny svépomocí přímo u vás doma.

Chci zámek dveří pro Škoda Octavia 

zamek_skoda

Máme i náhradní díly pro zámek Škoda Fabia

I pro tento oblíbený model jsme plně vybaveni a vše potřebné naleznete v našem internetovém obchodě. U AutokliceCZ seženete vložky zámku ke dveřím i k nádržím, dále čipy, klíče i dálková ovládání pro vozy Škoda Fabia. S výběrem i instalací vám rádi poradíme. Chcete poradit? Napište nám a brzy se vám ozveme.

Nevíte si rady s výběrem zámku?

Zámek auta se skládá z několika částí, a ne vždy je potřeba vyměňovat celý. Někdy stačí pročištění elektroniky nebo drobná oprava a zámek bude snadno fungovat dál. Pokud k nám neplánujete cestu, aby se na celý zámek dveří podíval náš technik osobně, budeme od vás potřebovat podrobnější informace, co zámek dělá a nedělá.

Závady jsou různé a investice do opravy se mohou pohybovat v řádu stovek korun i tisíců. Dejte nám proto co nejpodrobnější informace, ať vám při nákupu na e-shopu můžeme co nejpřesněji poradit. Zlobí vás klíč? Jde zámek těžko otevřít? Nereaguje dálkové ovládání? Potřebujete vyměnit táhlo dveří (bowden), vložku nebo spínač? Napište nám, rádi vám poradíme.

Potřebuji poradit

Škodovce i dalším značkám pomůžeme v Říčanech u Prahy

Společnost AutokliceCZ má sídlo v Říčanech u Prahy. Od roku 2005 se věnujeme zámkům, klíčům a zabezpečovacím zařízením pro auta, proto je pro nás výměna nebo opravu zámku dveří maličkost. Naprostnou většinu sortimentu máme rovnou na skladě, mnoho potřebných součástek si hravě vyrobíme a co není zrovna k dostání, za krátký čas objednáme.
Proto pokud řešíte neposlušný zámek pro značku Škoda nebo jiný vůz, neváhejte se na nás obrátit. Naprostou většinou servisu a oprav děláme na počkání. A pokud se vám nechce čekat? Neváhejte nás kontaktovat a jistě společně nalezneme cestu, jak vám ušetřit drahocenný čas.

Kategorie