Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Zámek od Peugeotu potřebuje také servis

11.10.2018

Horko těžko se dostáváte do svého auta? Něco je v nepořádku se zámkem od dveří vašeho Peugeota, protože nefunguje tak, jak má? Čekáte, kdy se konečně definitivně zasekne a vy se dovnitř nedostanete? Přestaňte se bát a radši si ho nechte zkontrolovat u AutokliceCZ.

Opotřebovaný zámek od Peugeotu

Stejně jako cokoliv jiného se i zámek od Peugeotu časem opotřebovává. A pak nastává otázka, co s ním? Na ni v podstatě existuje jen jedna správná odpověď. Přijeďte k nám a my se mu podíváme na zoubek.

Nefunguje vám zámek od Peugeotu? Máte dvě možnosti

  1. Oprava zámku Peugeotu
    Může se stát, že došlo k opotřebování lamel, které slouží jako blokovací prvek nebo jsou poškozeny vnitřní části zámku. Pak je možné jeho opravení.
  2. Výměna zámku
    Pokud zjistíme, že oprava již není možná, je načase pořídit nový zámek. Ale nebojte, nakoukněte do našeho e-shopu a přesvědčte se, že ho v nabídce rozhodně máme.
    Buď si ho můžete objednat, nebo k nám přijet a my vám ho rovnou vyměníme.

Chci si objednat nový zámek

Chci přijet na kontrolu

peugeot-zamek

 

Obal na klíč Peugeot

Ovšem pozor, může se stát, že na vině není zámek, ale nefunkční odemykání má na svědomí klíč. Ten se časem rovněž opotřebovává. Abyste co nejvíce zabránili jeho mechanickému poškození, je vhodné pořídit mu obal na klíč Peugeot.

I zámek od Peugeotu potřebuje preventivní kontroly

Vždy je však lepší problémům předcházet, než je pak následně řešit. Proto byste neměli podceňovat pravidelnou a včasnou návštěvu našeho autoservisu, kde vám už váš zámek od Peugeotu ohlídáme. Pro více informací nás kontaktujte.

Kategorie