Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Ztracené klíče od auta? Noční můra většiny řidičů!

22.5.2020

Ztracené klíče od auta dokážou pěkně potrápit i jinak silné povahy. Nikdo z nás se nechce dostat do situace, kdy nenadále zjistí, že klíče od auta nemůže najít. Co si v takové chvíli počít? Především zachovat klid. 

Je pochopitelné, že se to lehce řekne, ale hůř udělá, obzvlášť když vás začne přepadat panika. A ta je tím větší, pokud jsou vaše klíče od auta ztracené a vy nevlastníte náhradní klíč. Je jasné, že nejjednodušší je tomuto zlému snu předcházet a rezervní klíč mít v záloze. Můžete tím ušetřit spoustu zbytečných starostí i peněz. Ale co když takový klíč nevlastníte nebo je rozbitý? Nezoufejte, každá situace má své řešení!

Chci poradit od odborníků

Jste si opravdu jistí, že jsou vaše klíče od auto nadobro ztracené?

Každý člověk je občas roztržitý nebo zapomnětlivý. Stává se to obzvlášť ve dnech, kdy se vám nakupí spousta práce a starostí. Proto zachovejte klid a snažte si vzpomenout, kdy jste měli své ztracené klíče od auta ještě u sebe. V autě? Na cestě k domovu v kapse? Nebo jste je donesli až domů? Běžte po stopě, hledejte a nevzdávejte se! Každému z nás se už určitě stalo, že ztracenou věc objevil na nejméně pravděpodobném místě. Někdy si marně lámeme hlavu, a pak se z čista jasna ukáže někde, kde byste to opravdu nečekali. Vše tedy nejprve důkladně prohledejte. Pokud si nejste jisti, že jste ho donesli až domů, nemohl zůstat v autě? Nebyli byste první, komu klíč zapadl za sedačkou, když skládal nákup nebo dokonce zůstal v zámku či zapalování. Nevzdávejte se! Mnoho řidičů již považovalo své klíče od auta za definitivně ztracené, a nakonec je našli.

Stává se vám, že ztracené klíče od auta v domácnosti hledáte často?

Patříte mezi hledače, kteří po svých ztracených klíčích od auta nepátrají poprvé? Jednou se objeví na pračce, podruhé v kapse, potřetí na ně něco položíte… V těchto chvílích by se vám mohla hodit vychytávka, v podobě přívěsku, který reaguje zvukovým signálem např. na pískání. V neposlední řadě si určitě obstarejte náhradní klíče a možná i v několika provedeních. V dnešní době to není žádný problém. Může se vám v případě nouzové situace hodit, že svůj rezervní klíč uschováte u příbuzných či přátel. Pomůže vám to v případě ztracených klíčů od auta zachovat chladnou hlavu.

Zhotovit rezervní klíče od auta

Definitivně ztracené klíče od auta

Odehrává se nejhorší scénář a vy jste zůstali bez klíčů? Mějte na paměti, že klíče může kdokoliv najít. Proto je důležité své auto co nejdříve zabezpečit proti odcizení. Nevíte, na koho se v této šlamastice obrátit? Kontaktujte nás. Společnými silami váš problém se ztracenými klíči od auta co nejdříve vyřešíme!

Kategorie