Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Ztráta klíče od auta vás už nezaskočí

17.4.2018

I když je ztráta klíče od auta nemilou patálií, existuje rychlé a snadné řešení. AutokliceCZ vám bez poškození otevřou vůz a vytvoří pro vás nový funkční klíč. S námi navíc ušetříte za odtahovku - přijedeme za vámi kamkoliv po celé České republice a nový klíč vytvoříme ihned na místě.

Že vám se ztráta klíčů od auta nemůže stát?

Kroutíte nevěřícně nad tím, jak někdo může ztratit klíče od auta? Že je to úplná samozřejmost, mít je vždy po ruce? Určitě se tak bude divit i vaše drahá polovička, až jí budete o ztracených klíčích informovat - protože to by se drahé polovičce určitě nikdy nestalo. Možná, ale nepříjemné náhody se zkrátka stávají a u nás jsme denně svědky toho, že se klíčky od auta odcizují, ztrácejí a po čase třeba i opět objevují. Takže nevěště hlavu, máme pro vás snadné a rychlé řešení!

Klíče od auta pro vás zajistíme po celé ČR

Základna AutokliceCZ sídlí v Říčanech u Prahy, ale víme, že bez klíčů od auta se k nám těžko dostanete, i kdybychom byli v sousední vesnici, proto za vámi přijedeme kamkoliv po celé České republice.

Nejen, že si v takovém případě nemusíte dělat starosti s tím, jak k nám auto dovezete, ale také ušetříte náklady na odtahovou službu.

Potřebuji SOS pomoc

Během chvilky vyrobíme nový klíč

Ať už za námi se svým vozem přijedete, nebo dorazíme my za vámi, vždy bez poničení otevřeme dveře vozu a podle zámku a spínačky vyrobíme nový mechanický klíč. Ten následně podle diagnostiky seřídíme tak, aby skvěle fungoval.

ztráta autoklíče

 

Kolik nové klíče od auta budou stát?

Při úplné ztrátě klíčů začíná cena na 4 500 Kč a stoupá podle toho, o jaký typ klíče jde a připočítávají se další související práce. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi vám po zjištění podrobností spočítáme cenu na míru předem.

Pokud máte alespoň jeden klíč, vytváříme duplikát a cena výroby je nižší. Pokud jste v situaci, že máte od svého auta poslední klíč, doporučujeme nás navštívit co nejdříve. Máte to k nám daleko? Klíč nám pošlete a o vše se postaráme na dálku. Vždy doporučujeme domluvu předem.

Ať už vás trápí zabouchnuté klíče v autě, nebo potřebujete vyrobit klíč s imobilizérem, neváhejte se na nás obrátit. Rádi a rychle vám pomůžeme.

Kategorie