Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Aby ztráta klíčů od auta nebyla noční můra

28.1.2021

Také si střežíte klíče jako oko v hlavě? Najdete je spolehlivě na jednom místě a vždy máte přehled, kde se zrovna nacházejí. A pak přijde nepříjemný okamžik a klíče jsou fuč. Ztráta klíče od auta umí potrápit každého řidiče.

Pojďte se podívat, jak tuto nepříjemnou situaci vyřešit.

Záložní klíč od auta je první pojistkou

Většina z nás má „pro strýčka příhodu“ u někoho známého v okolí schovaný záložní klíč od bytu či domu. Nikdy nevíte, kdy klíče zapomenete, ztratíte, nebo budete potřebovat narychlo vypnout vodu u pračky, když praskne voda a vy jste jako naschvál na druhé straně republiky. S klíčky od auta je to podobné.

Vždy mějte minimálně jeden náhradní klíč v záloze buď doma, v kanceláři nebo třeba u dobrých sousedů. V ideálním případě ho nikdy nepoužijete. A pokud dojde ke ztrátě klíčů od auta, nebo budete potřebovat rychle přeparkovat a nebudete zrovna poblíž, přijde vám záložní náhradní klíč vhod.

Chci vyrobit náhradní klíč

ztráta autoklíče

 

Náhradní klíč je nejlevnější řešení

Potřebujete nahraní klíč? Neváhejte nás kontaktovat, na počkání vám podle původního klíče vytvoříme kopii, kterou s vaším vozem spárujeme. Navíc výroba kopie podle původního klíče je řešení pouze za několika stovek a ušetří vám mnoho starostí a stresu. Výměna celých zámků u auta je daleko nákladnější…

Ztracené klíče od auta? Máme rychlé řešení

Aby byl váš plechový miláček v bezpečí za každé situace, myslete především na jeho ochranu proti krádeži, které oceníte nejen v přídě ztracených klíčů. Zabezpečíme váš vůz autoalarmem na míru vašim potřebám.

Pokud váš vůz není vybavený žádným takovým systémem, doporučujeme kontaktovat Městkou policii, která nasadí vašemu autu botičku a zamezí tak případné krádeži, pokud by měl u sebe klíče nějaký zloděj. Botička však neochrání interiér vozu.

SOS pomoc

Co dělat, když jsou vaše klíče od auta v nedohlednu

  • Máte ve voze původní zámky? V tom případě budeme potřebovat VIN vašeho vozu, abychom s automobilkou vykomunikovali výrobu nového klíče.

  • Máte ve voze nové zámky a popřípadě imobilizér? Na váš vůz se musejí podívat naši technici a buď vyrobit pasující klíče, nebo zámky celé vyměnit. Výměna probíhá jak v našem servise v Říčanech u Prahy, tak si můžete skrze SOS linku objednat výjezd a náš tým vyrazí za vámi.

  • Potřebujete nové klíče spárovat i s řídící jednotkou? I to samozřejmě umíme! U těchto novějších vozů je však potřeba počítat s vyšší cenou, která začíná okolo 7 000 Kč.

  • Potřebujete ke svému autu čip a startovací kartu? Žádný problém. Na zabezpečení aut se specializujeme řadu let a snadno si poradíme i s nejmodernější zabezpečovací technikou.

Tip z AutokliceCZ

Ztracené klíče od auta řešíme s našimi zákazníky denně. Pokud patříte k lidem, kteří ztrácejí klíče častěji, určitě doporučujeme zahrnout tuto možnost do nastavení pojištění k vašemu vozu. Nejen, že vám pak pojišťovna zaplatí výrobu nového klíče, ale v rámci asistenční služby zajistí také odtah vozu.

Máte otázky? Chcete nezávazně nacenit výrobu nových klíčů? Neváhejte nás kontaktovat.

Kategorie