Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Náhradní klíč i přívěšek pro BMW

27.7.2017

Máte doma parádní „bávo“, ale potřebujete k němu rezervní autoklíč? Nebo jste od svého bavoráka ztratili i ty poslední klíče a nemůžete se do vozu dostat? Náhradní i nové autoklíče pro BMW vám rychle zajistíme! A navíc u nás pořídíte i přívěšek na klíče s logem této německé značky.

Oprava i výroba nového autoklíče pro BMW

Co vůz, to unikátní autoklíč. U nás si však poradíme s každým klíčem, zámkem, dálkovým ovládáním, planžetou i tajným číslem jednotky IMMO, která je zpravidla pro výrobu klíče nezbytná. Odborně vyměníme baterii, vyčistíme jemnou elektroniku... Zkrátka uděláme vše, aby bylo vaše BMW v bezpečí před zloději a vám se zámky ovládaly bez potíží.

BMW v e-shopu

Jaké BMW klíče umíme?

Pro jaké modely BMW klíče vyrobíme?

Nejčastěji se jedná o modely BMW1, 2, 3, 5, 6 či 7, dále o vozy BMW X1, X3,X4, X5, X6 či Z3 a Z4. Ať už vám v garáži stojí Cabrio, Coupé, Sedan či Gran Tourer, autoklíče vyrobíme téměř pro jakékoliv BMW. Pokud se chcete ujistit nebo zjistit cenu, neváhejte nám napsat nebo zavolat.

Vyrobíte klíč i pro mé BMW?

bmw autoklíče

Pro BMW vytvoříme duplikát klíče na počkání

Než si u nás vypijete kávu a vyřídíte pá e-mailů, vytvoříme vám podle originálního klíče duplicitní – jedná se o rychlou a cenově velmi příznivou variantu. Nezapomeňte, že duplicitní klíč se z originálního vyrábí daleko snadněji, než když ke svému vozu nemáte klíč žádný. V takovém případě zajišťujeme otevření dveří, výměnu zámků, nastavení nových kódů, záznam do IMMO boxů a další práce, které s tím souvisí.

Přívěšek na klíče BMW

Pochlubte se světu, jaký fešák vám parkuje v garáži a pořiďte si stylový přívěšek na klíče s logem BMW. Snadno tak poznáte své klíče a navíc budete se svým vozem skvěle ladit. Přívěšků máme mnoho typů, podívejte se v e-shopu.

Zajímá vás více? Neváhejte se nás zeptat! Jsme tu pro vás.

Kategorie