Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Obal na klíč Citroën je praktickým pomocníkem

20.8.2018

Už jste viděli nějaký autoklíč bez obalu? Nejspíš asi ne, protože obal na klíč Citroën je už standardní záležitostí. Chrání ho před znečištěním, opotřebením nebo pádem. Ale hlavně je také úžasně praktický, protože se s ním auto mnohem lépe odemyká. Vyberte si obal v e-shopu, a pokud potřebujete nový klíč, vyrobíme ho pro vás na míru!

obal na klic citroen

Náhradní obal na klíč Citroën

Autoklicecz nabízejí náhradní obal na klíč Citroën. Zároveň vám plochou planžetu vyfrézujeme podle vašeho originálního klíčku. Další možností je snadné přendání původního klíče do nového obalu. To lze pouze v případě, že je vaše původní planžeta v pořádku.

Obaly na klíč v e-shopu

K automobilům Citroën si vyberete klíč podle vašich požadavků:

  • vystřelovací klíč Citroën
  • obal na vystřelovací klíč
  • klasický klíč
  • vyklápěcí klíč
  • obal dálkového ovládání

Myslete na náhradní klíč od Citroënu

Pokud vlastníte pouze jeden klíč od vašeho vozu Citroën, co nejdříve se u nás zastavte, a my vám na počkání zhotovíme náhradní.

Věřte, že duplikát vás bude stát mnohem méně, než pozdější otevření vozu, nová montáž zámků a další starosti. Nemluvě o tom, že zákon schválnosti pracuje spolehlivě a vy klíče ztratíte v tu nejnevhodnější dobu.

S výběrem obalu na klíč vám poradíme

Pokud potřebuje poradit, nebo si nejste jisti, jaký obal na klíč Citroën potřebujete, neváhejte nás kontaktovat a my vám rádi pomůžeme. Širokou nabídku sortimentu naleznete v našem e-shopu, nebo nás navštivte v kamenné prodejně v Říčanech u Prahy, kde většinu prací provádíme na počkání.

Kategorie