Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Obal na klíče Škoda

11.7.2019

Fabia, Octavia, Rapid, Karoq či Kodiaq? Ať už máte jakýkoliv model Škoda, jistě se vám hodí obal na klíče, který bude skvěle ladit s vaším vozem. A v e-shopu AutokliceCZ je opravdu z čeho vybírat!

Slaďte obal na klíče s barvou vozu Škoda

Především ženy mají rády vyladěné doplňky do detailu a určitě nejen ty ocení barvu obalu v podobném odstínu jako je karoserie vozu Škoda či v barvě jejich oblíbené kabelky. Díky barevným obalům můžete jednoduše odlišit klíče k autům nejen doma, ale i ve své firmě. Nahlédněte do e-shopu AutokliceCZ a vyberte si obal podle svého gusta.

Obaly pro Škoda Auto

Černý obal je klasika

Pokud nejsou pro vás barevné obaly na klíče to pravé, máme pro vás připravené i obaly v klasické černé barvě, která patří v našem sortimentu mezi oblíbené evergreeny.

Hledám nabídku podle značky auta

obal na klíče Škoda

 

Obal na vystřelovací klíč i dálkové ovládání

Hledáte obal na klíče nejen k vozům Škoda, ale i k jiným značkám? Žádný problém! Na skladě máme tisíce produktů, proto u nás seženete:

  • Klíče a doplňky k více než 60 značkám aut
  • Kompletní obaly na klíče
  • Náhradní baterie a díly k obalům na klíče
  • Bohatou nabídku pro dálková ovládání k vozu
  • Autoalarmy, imobilizéry a opravy tachometrů
  • A mnoho dalšího... neváhejte nás kontaktovat!
 

Postaráme se výměnu obalu i nový klíč

Potřebujete jen obal a klíč si vyměníte sami? Vše potřebné naleznete v e-shopu. Máte rádi kompletní servis a svůj vůz i klíče k němu svěříte raději do rukou profesionálů? V tom případě nás neváhejte kontaktovat nebo nás rovnou navštivte - sídlíme v Říčanech a z Prahy je to k nám půl hodinka cesty.

Čeká na vás zkušený tým, který se odborně postará jak o výměnu obalu na klíči, tak o seřízení centrálního zamykání, výrobu nového klíče či opravu řídící jednotky.

Vyrobíme pro vás náhradní klíče nejen k vozům Škoda Octavia a Fabia, ale i k dalším 99 % všech vozů na trhu. S klíči a zámky pracujeme od roku 2005 a pomohli jsme již stovkám zákazníků.

Kategorie