Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Náhradní klíče Škoda Octavia a Fabia

23.1.2018

Ať už potřebujete vystřelovací klíč Škoda, klasický klíč nebo autoklíč s imobilizérem, rychle a především profesionálně je pro vás vytvoříme. Ve světě klíčů se pohybujeme více než 10 let a za tu dobu jsme se naučili vytvořit, opravit či nastavit 99 % klíčů. Proto je výroba náhradních klíčů pro Škoda Octavcia a Škoda Fabia pro nás hračkou. 

Škoda klíče i s dálkovým ovládáním

Nezáleží u nás na typu vozu – ať už máte plechového miláčka, kterému táhne na druhé desetiletí, nebo poslední model, poradíme si s téměř každým zámkem a autoklíčem. A pokud máte starší model a láká vás komfort dálkového ovládání? I o to se rádi postaráme.

Škoda auto je v České republice velmi oblíbenou značkou a majitelé těchto vozů jsou v AutokliceCZ pravidelnými návštěvníky. Proto veškerou výrobu a servis zvládají naši technici rychle a na jedničku.

Náhradní klíč Škoda Octavia

Ať již máte jakoukoliv generaci Škoda Octavia, která se stala třetím nejprodávanějším autem Evropy, náhradní klíč by vám neměl chybět. Vyrobíme ho do vás prakticky na počkání. Ozvěte se nám a zjistěte více podrobností.

Náhradní klíč Škoda Fabia

Malá, ale praktická Škoda Fabia byla poprvé představena v roce 1999. Od té doby si našla své místo v mnoha garážích, rodinách i firmách. Pokud pro ni potřebujete náhradní klíč, neváhejte nás kontaktovat.

Škoda – nabídka e-shopu

náhradní klíče Škoda

Chytré klíče od Škody

Představte si, že byste odemknuli svůj vůz a ten se automaticky nastavil podle vašich zvyků a pohodlí. Nejsou to nápady z budoucnosti, ale komfortní vychytávky u některých modelů Škoda auto. Například nové modely Octavie, Superb či Kodiaq podle klíče poznají, kdo je bude řídit a samy nastaví jízdní profil, sedačky či navigaci podle preferencí řidiče. I s tímto nastavením vám AutokliceCZ pomohou.

Co budete potřebovat?

Je dobré, pokud ke klíčům od svého vozu máte kartičku se sériovými kódy klíčů. Ale i bez ní si s výrobou nových klíčů a jejich nastavením poradíme. Vždy si před výrobou ověřujeme VIN a majitele vozu. Samozřejmostí je také provedení diagnostiky, díky které zjistíme o vozu veškeré potřebné informace.

Máte další otázky? Sem s nimi!

Kategorie