Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Oprava centrálního zamykání auta

21.12.2022

Otevíráte své auto na druhý, třetí nebo dokonce čtvrtý pokus?

Nepodceňujte tyto varovné signály a raději si nechte vašeho plechového miláčka prohlédnout. Mohlo by se vám totiž stát, že jednoho dne se do svého auta nedostanete nebo ho nenastartujete. A to by se vám mohlo pěkně prodražit. Oprava centrálního zamykání u auta není pro šikovné ručičky řemeslníků žádný problém.

Profesionální oprava centrálního zamykání auta

Pokud máte podezření na poruchu centrálního zamykání, návštěvu autoservisu pokud možno neodkládejte. Včasná diagnostika vám může ušetřit spoustu starostí a pravděpodobně i peněz. Raději se však do opravy nepouštějte sami. Nevhodnou manipulací byste totiž mohli nadělat více škody než užitku. Investice do profesionální opravy centrálního zamykání auta se vám určitě vyplatí. Navíc svůj volný čas určitě využijete lepším způsobem než studováním návodů a pokusem o opravu něčeho, v čem se příliš nevyznáte. Zkušený odborník provede diagnostiku a přijde na poruchu raz dva. A vaše problémy se rychle stanou minulostí.

Oprava centrálního zamykání auta u nás

Máte špatné zkušenosti s autoservisem, v němž jste se setkali s neprofesionálním přístupem nebo jste na opravu dlouho čekali? Přijeďte k nám! Oprava centrálního zamykání u nás probíhá v klidu a pohodě. Stačí si domluvit schůzku a provedeme vám ji na počkání. Vy si mezitím můžete vychutnat dobrou kávu a dopřát si chvíli odpočinku. Najdete nás v Říčanech u Prahy, kde se na vás těší náš tým odborníků. Pokud vám váš vůz začne stávkovat někde na cestě, vyšleme vám pomoc, proto se na nás neváhejte obrátit i v tomto případě.

Kontaktujte nás 

Oprava centrálního zamykání auta a další služby

Máte problémy s vaším autoklíčem nebo vás neposlouchá startér? Z ničeho nic musíte otevírat manuálně? Zlobí vás imobilizér nebo autoalarm? Moderní vychytávky mají spoustu výhod, ale také se může stát, že se proti vám spiknou. Nezoufejte, pokud nevíte, jestli je na vině vybitá baterka v ovladači, odpojený kabel nebo chyba v systému. Ušetřete čas a nechte řešení na nás. Kromě opravy centrálního zamykání auta nabízíme i další užitečné služby. Na jednom místě tak stihnete vychytat všechny mouchy a ještě si třeba nechat přezout pneumatiky.

Oprava centrálního zamykání auta jako dárek

Víte o tom, že někomu z vašich blízkých nefunguje centrální zamykání zrovna na jedničku, ale s návštěvou servisu ať už z finančních nebo časových důvodů stále otálí? Opravu centrálního zamykání auta můžete věnovat i jako originální a praktický dárek, který ocení určitě každý motorista. Vyřešit to můžete chytře třeba dárkovým poukazem, který si můžete u nás zakoupit.

Kategorie