Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Vystřelovací klíč Škoda i další vozy koncernu VW

16.5.2018

Vystřelovací klíč je nejen elegantní, ale především praktický. Co ale dělat, když máte starý klasický klíč a chcete modernější řešení? Nebo máte originální vystřelovací klíč rozbitý? Stačí zavolat na 773 114 421 a o vše se postaráme. Opravíme nebo pro vás na míru vyrobí vystřelovací klíč pro vozy Škoda i pro další značky.

Jak funguje vystřelovací klíč?

U naprosté většiny vozů Škoda se zákazníci poptávají po vystřelovacím klíči s dálkovým ovládáním pro centrální zamykání se třemi tlačítky a s čipem pro kontakt s imobilizérem. Splnit takové přání je pro nás maličkost – do připraveného korpusu upevníme původní planžetu klíče a dálkové ovládání nově nastavíme tak, aby vás lehce poslouchalo.

Že už klíč nemáte a ztratili jste ho? S námi vás ztráta klíče nezaskočí.

Škoda Auto i další vozy

Vystřelovací klíče vyrábíme pro celou řadu modelů koncernu Volkswagen Group, tedy nejen pro Škoda Auto, ale také vozy Volkswagen, Audi, SEAT a další. U vozů Škoda se nejčastěji jedná o modely Octavia, Fabia a Rapid. Pro více podrobností nebo sestavení nezávazné cenové nabídky nás neváhejte kontaktovat.

Náhradní vystřelovací klíč Škoda

Když klíč od vozu ztratíte nebo zničíte a nejde využít pro kopii původní planžetka, nemusíte zoufat. I tak si poradíme a náhradní vystřelovací klíč Škoda pro vás připravíme. K výrobě budeme potřebovat přistavit váš vůz, nebo se za vámi vydáme a vše provedeme na místě u vás.

Kolik vás to bude stát?

Výměna pouzdra vystřelovacího klíče, u kterého zachováme původní elektroniku, začíná na několika stokorunách. Pokud potřebujete i nové dálkové ovládání a imobilizér, cena začíná na 1 500 Kč a stoupá v závislosti na modelu. A když potřebujete kompletně nový klíč, částka se podle náročnosti pohybuje od 2 500 Kč do 5 500 Kč.

Chci nezávaznou kalkulaci

volkswagen

 

Potřebujete s klíči poradit?

AutokliceCZ jsou ve světe klíčů, autoalarmů a zabezpečovací zařízení od roku 2005 a za tu dobu si náš tým poradil s tisícovkami zámků a klíčů. Držíme krok s moderními technologiemi a aktivně spolupracujeme s více než 200 velkoobchody v České republice, proto si hravě poradíme s 99 % klíčů a snadno pomůžeme i vám.

Neváhejte nás kontaktovat, než k nám vyrazíte – díky předem domluvené schůzce nemusíte čekat a obratem se vám budeme věnovat.

Kategorie