Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Oprava klíčů u automobilů

15.6.2023

Současná doba je velmi uspěchaná, a tak je ztráta či poškození klíče k automobilu velmi stresující situací. 

Naštěstí vám přinášíme řešení. Firma AutokliceCZ se specializuje na opravu klíčů k automobilům a poskytuje rychlé a profesionální služby – díky nám můžete opět cestovat s jistotou a na své klíče se můžete spolehnout.

Máme moderní technologie a bohaté zkušenosti

Zkušenosti v oblasti zabezpečení automobilů, výroby a opravy klíčů sbíráme již od roku 2005. Proto jsme vybaveni nejmodernější technikou a máme praxi s různými modely a značkami automobilů. Naším cílem je minimalizovat dobu, kdy jste bez klíče, proto je naší prioritou rychlé a spolehlivé řešení. Opravy provádíme buď v naší kamenné provozovně v Říčanech u Prahy , nebo máme SOS linku 733 114 421 – v tomto případě technik s potřebným vybavením přijede za vámi a na místě problém vyřeší.
Nezáleží na tom, zda jste svůj klíč ztratili, zlomili nebo s ním zkrátka nelze ovládat auto z jiných důvodů – náš tým vyškolených techniků je vám připraven pomoci.

Kde nás najdete? 

Oprava s důrazem na rychlost a bezpečnost

Lehce si poradíme s jakoukoliv opravou klíče od automobilu. Níže uvadáme nejčastější problémy, se kterými se na nás zákazníci obracejí:

Zakládáme si na spokojenosti zákazníků, proto vždy dbáme na profesionální přístup. Zároveň víme, jak je čas drahý, proto se snažíme provádět opravy co nejrychleji, abyste se mohli co nejdříve vrátit ke svým záležitostem. Důraz klademe také na bezpečnost, proto sledujeme nejnovější trendy v oboru, abychom minimalizovali zneužití klíčů a vašeho vozidla.

Opravou klíčů k automobilu ale naše služby nekončí

V AutokliceCZ nabízíme kromě opravy klíčů ještě řadu dalších služeb. Jedná se například o instalace a opravy dálkových ovládání, nastavení centrálního zamykaní u automobilů, opravu řídících jednotek a imobilizérů či montáž autoalarmů. Navíc si u nás řadu komponentů vyberete v přehledném e-shopu, ať už hledáte nové pouzdro na klíče, čipy (transpondéry) nebo zámečnické nástroje.

E-shop 

Díky našim kompletním službám bude o vás, váš automobil i klíče postaráno s maximální péčí. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Kategorie